Netflix vás naučí spát! Na animovaný dokumentární seriál Velký průvodce spánkem se můžete těšit koncem dubna

Eva Lenská
Foto: Netflix

Spíte dobře nebo zobete jeden prášek na spaní za druhým a stejně nedokážete zabrat? Spánková hygiena je velmi důležitá a člověk, který se dobře vyspí, zvládne mnohem víc činností, protože je plný energie. Pokud máte se spánkem potíže, pak je pro vás tento dokumentární seriál tím pravým lékem.

Po dokumentární sérii Velký průvodce meditací, která nás naučila základy meditace, přináší Netflix další novinku, která se jmenuje Velký průvodce spánkem. Ta potěší zejména diváky, kteří nemohou v noci zamhouřit oka a stále koukají do mobilu nebo tabletu.

Sedmidílný seriál řeší mýty a mylné představy o spánku a uvádí fakta, díky kterým se každý nespavec dozví, jak dobře a kvalitně spát. Každá patnáctiminutová epizoda vám zodpoví mnoho otázek a nadnese i důležitost meditace a správných myšlenek. Nakonec se naučíte, jak si vypěstovat zdravé spací návyky.

Mimo jiné se dozvíte, co například před spaním nedělat a kolik spánku opravdu potřebujete. Všechno bude jaksepatří vědecky podložené a vysvětlené lákavou formou. Se vším vám pomůže Eve Lewis Prieto, která se zabývá meditací a vědou o zdravém spánku. Brzy se vám bude usínat mnohem lépe a prášky na spaní nebudete potřebovat. 

Dokumentární seriál Velký průvodce spánkem vám Netflix přinese 28. dubna. 

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.