Léto na SkyShowtime bude plné hitů: Thriller o obchodu s orgány, příběh Boba Marleyho i roztomilý ptačí animák

Eva Lenská
Foto: Tving

SkyShowtime, nejnovější evropská streamovací služba, přináší nejdůležitější informace o své nabídce obsahu, který bude dostupný letos v létě. Nabídka je opravdu pestrá a plná filmových i seriálových hitů. Z rozmanitých žánrů si určitě vybere každý. Podívejte se tedy, na co se můžete těšit.

Bargain

V Bargain hrají Jin Sun-kyu (Extreme Job), Jun Jong- seo (Money Heist: Korea) a Chang Ryul (My Name). Bargain je adaptací krátkého filmu režiséra Lee Chung-hyuna stejného názvu, který měl premiéru v roce 2015. V seriálu Bargain jsou muži vábeni do vzdáleného hotelu pod záminkou sexuálních zážitků, stávají se zde ale součástí obchodu s orgány, které v aukci vyhrává dražitel s nejvyšší nabídkou. Po katastrofálním zemětřesení jsou oběti, překupníci i kupci uvězněni uprostřed hroutící se budovy. Protože jsou odříznuti od zbytku světa, musí bojovat o přežití za každou cenu.

Datum vydání: 4. července

ČTĚTE TAKÉ: ČESKÉ KRIMI VÁLCUJE NETFLIX: NECHUTNÝ SNÍMEK O NECHUTNÝCH LIDECH A SILNÝ ZÁŽITEK, NA KTERÝ SE JEN TĚŽCE DALO KOUKAT, ŘÍKAJÍ DIVÁCI

Knuckles

Nový hraný seriál sleduje Knucklese na zábavné a akcí nabité cestě za sebepoznáním, když přijme nabídku trénovat Wadea jako svého chráněnce a naučit ho způsobům bojovníka Echidny. Děj seriálu se odehrává mezi filmy Ježek Sonic 2 a Ježek Sonic 3. V hlavní roli se představí Idris Elba a Adam Pally si zopakuje svou roli Wadea Whipplea z této filmové franšízy. V dalších rolích se představí Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Julian Barratt (Mindhorn), Scott Mescudi (Don’t Look Up), Ellie Taylor (Ted Lasso) a také hostující hvězdy Rory McCann (Game of Thrones) a Tika Sumpter, která se vrací jako Maddie.

Datum vydání: 3. srpna

Mr Bigstuff

Mr Bigstuff je šestidílný komediální seriál o rozbitých rodinách, křehké mužnosti a prodeji koberců. Vypráví příběh dvou odcizených bratrů – nervózního perfekcionisty Glena (Ryan Sampson), který se snaží žít ideální život na předměstí, a alfa samce Leea (Danny Dyer) závislého na lécích na předpis, který má v krabici na sušenky uložený popel jejich táty. Glen a jeho snoubenka Kirsty sdílí dokonalý a naprosto všední život. Jistě, Glen sice trpí erektilní dysfunkcí a Kirsty má zase tajnou zálibu v krádežích v obchodech, ale jsou šťastní. Avšak jen do chvíle, než do jejich životů vstoupí Lee. Ten zrovna utíká před minulostí, která ho ale rychle dohání. Tihle tři se proti své vůli musí sžít: perfekcionista, fantasta a anarchista pod jednou střechou v jedné slepé ulici v Essexu. Netrvá dlouho, než se jejich „dokonalé“ životy začnou párat rychleji než levný koberec.

Datum vydání: 2. srpna

Foto: Sky UK Limited

Law & Order (23. řada)

Oceňované procesní drama Dicka Wolfa se vrací s úplně novou řadou příběhů z novinových titulků, které popisují jak policii, jež vyšetřuje zločiny, tak okresní prokurátory stíhající pachatele. Elitní newyorští detektivové a prokurátoři jsou ve svém nekonečném boji za bezpečné město odhodláni odhalit pravdu a prosadit spravedlnost. Patří mezi ně okresní státní zástupce Jack McCoy (Sam Waterston), asistent okresního státního zástupce Nolana Priceho (Hugh Dancy), poručice Kate Dixon (Camryn Manheim), asistentka okresního prokurátora Samantha Maroud (Odelya Halevi), detektiv Jalen Shaw (Mehcad Brooks) a nový detektiv Vincent Reily (Reid Scott).

Datum vydání: 5. července

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 5 NAPÍNAVÝCH SITUACÍ, KTERÉ MŮŽEME PODLE KNIHY OČEKÁVAT VE 2. ČÁSTI 3. ŘADY BRIDGERTONOVÝCH

Foto: Virginia Sherwood/NBC

Bob Marley: One Love

Připomeňte si život a hudbu legendy, která svým poselstvím o lásce, míru a jednotě inspirovala celé generace. V tomto působivém a povznášejícím filmu odhalíte neuvěřitelný příběh Boba Marleyho plný nepřízně osudu a vydáte se na cestu za hranice jeho revoluční hudby, která změnila svět. Ve filmu Bob Marley: One Love se představí Kingsley Ben-Adir, Lashana Lynch a James Norton.

Datum vydání: 6. srpna

Foto: Paramount Pictures

Protivný sprostý holky

Komediální mysl Tiny Fey přichází s novou verzí moderní klasiky – Protivný sprostý holky. Elitní skupina oblíbených holek s názvem Plastics přivítá na vrcholu sociálního potravního řetězce novou studentku Cady Heron (Angourie Rice). Vládne jim vypočítavá včelí královna Regina George (Reneé Rapp) a její přisluhovačky Gretchen (Bebe Wood) a Karen (Avantika). Když ale Cady udělá zásadní chybu a zamiluje se do Aarona Samuelse (Christopher Briney), bývalého přítele Reginy, ocitne se v Reginině hledáčku. Cady se s pomocí svých nepopulárních přátel Janis (Auli’i Cravalho) a Damiana (Jaquel Spivey) chystá vyřadit ze hry vrcholného predátora skupiny. Musí se ale naučit, jak zůstat sama sebou i v té nejnebezpečnější džungli, kterou je: střední škola.

Datum vydání: 28. srpna

Foto: Jojo Whilden/Paramount

Ptáci stěhováci

Letos v létě vás studio Illumination zve na vzrušující rodinnou dovolenou s opeřenci, jaká nemá obdoby, v nové originální komedii Ptáci stěhováci plné akce. Mallardovi nejsou tak docela v pohodě. Táta Mack by sice klidně s celou rodinou donekonečna pádloval na rybníku v Nové Anglii, ale máma Pam chce svému náctiletému synovi Daxovi a mladší dcerce Gwen ukázat celý svět. Když jednou na rybník přiletí stěhovavá kachní rodinka a začne vyprávět vzrušující příběhy z dalekých zemí, Pam přemluví Macka, aby vyrazili na rodinný výlet přes New York City do tropické Jamajky. Po zimní cestě směrem na jih se ale jejich propracované plány začínají rychle bortit. Tyto zážitky je inspirují k tomu, aby rozšířili své obzory, otevřeli se novým přátelstvím a získali víc, než by si kdy dokázali pomyslet. Nikdy si taky nedokázali představit, co se navzájem dozví o sobě samých.

Datum vydání: 20. července

NAPSALI JSME TAKÉ: UNIKÁTNÍ ČESKÝ SNÍMEK, KTERÝ ZASÁHL DIVÁKY, MÍŘÍ NA NETFLIX. HLOUBÁ NAD TAJEMSTVÍM A SMYSLEM ŽIVOTA

Foto: Illumination Entertainment & Universal Pictures

To ale není vše. Přes léto se na SkyShowtime můžete také podívat na seriál Helgoland 513, School of Rock nebo 3. řadu seriálu Mayor of Kingstown. Z filmů vám streamovací služba doporučuje temnou komedii Sanctuary, dobrodružný kousek Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain, oscarového Gladiátora, muzikál Footloose, horor Night Swim, thriller The Bourne Ultimatum, rodinou komedii Sing, Shreka, drama The Truman Show a sci-fi The World’s End.

Vzhledem k tomu, že premiéra poslední části velkolepého celosvětového hitu Yellowstone je naplánována na závěr tohoto roku, je právě teď ta nejlepší chvíle se s tímto nejdiskutovanějším titulem důkladně seznámit. Westernové drama od tvůrců Taylora Sheridana a Johna Linsona sleduje rodinu Duttonových, která ovládá největší dobytčí ranč ve Spojených státech. Prožijte léto s rodinou Duttonových a světem Yellowstonu, počínaje příběhy ze seriálů 1883 a 1923, které si můžete pustit na SkyShowtime před příchodem očekávané řady 5B. V seriálu hrají Kevin Costner, Wes Bentley, Luke Grimes, Kelly Reilly a Cole Hauser.

Zdroj: Tisková zpráva SkyShowtime

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.