Netflix uvede dokument o skandálním rapperovi. P. Diddyho si vzal na mušku rival 50 Cent

Eva Pospíchalová
Foto: Lionsgate

Potyčky mezi rappery nejsou nic neobvyklého, nicméně situace okolo P. Diddyho právě hýbe celým hudebním průmyslem. Umělec je aktuálně v procesu vyšetřování, jelikož se po jeho zapření násilného chování na veřejnost dostalo video, kde brutálně bije svoji tehdejší přítelkyni. Netflix získal práva na uvedení dokumentu o jeho činech.

Rapper P. Diddy, vlastním jménem Sean Combs, je uprostřed obřího skandálu. Bývalá přítelkyně Cassie ho obžalovala z ublížení na zdraví, znásilnění a násilí. Podle jejích slov ji měl také nutit k sexu s jeho přáteli a prostituty. Rapper vše popřel, ale před několika dny internet zaplavilo video, kde je zachycený hotelovými kamerami právě při napadení své přítelkyně. Obžalovaný je nyní v pěti dalších případech sexuálního napadení, zdrogování a agresivního chování.

Kolega z hudebního průmyslu, legendární rapper 50 Cent, se svým produkčním studiem natočil několikadílný dokument o znepokojujícím chování Combse, které se děje po více než dvacet let. Celou situaci pozorně sleduje a mnohokrát se k ní i vyjádřil, jelikož jsou dlouhá léta s P. Diddym rivalové. Rapper však průběh celého skandálu bere vážně a výtěžek z dokumentu věnuje obětem domácího násilí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: KVÍZ: VYZKOUŠEJTE, JAK DOBŘE SE VYZNÁTE VE FILMOVÉ HUDBĚ

Dokumentární seriál Diddy Do It byl středem zájmu hned několika distribučních společností a nakonec nabídku o zveřejnění vyhrál Netflix. Datum uvedení však ještě není známo, nové okolnosti totiž vyplývají na povrch každý den.

P. Diddy je od devadesátých let jedním z největších jmen hip hopu, několikanásobný vítěz Grammy a velmi úspěšný umělec, ale je možné, že jeho kariéra skončí ve věznici. Jeho pozemky a majetky jsou stále prohledávány policií.

Zdroje: TMZWhat’s on Netflix, BBC

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.