V seriálu Sex/Life je víc sexu než v Bridgertonových. Herec Adam Demos dokonce ukázal svůj penis

Foto: Netflix

Americký seriál Sex/Life (Sex/Život), který měl na Netflixu premiéru 25. června, se stal díky velkému počtu sexuálních scén ihned velmi populárním. Kromě toho se také ve velkém na sociálních sítích řešila velikost penisu jednoho z hlavních aktérů.

Seriál je natočen na motivy románu 44 Chapters About 4 Men (44 kapitol o 4 mužích) od spisovatelky BB Easton, který vypráví příběh ženy v domácnosti jménem Billie (Sarah Shahi), které začne chybět její staré já a život s ním spojený.

Foto: Amanda Matlovich / Netflix

Do notebooku si začne psát deník, kde detailně popisuje sexuální zkušenosti se svým bývalým přítelem Bradem (Adam Demos). Ale čemu osud nechtěl, deník si přečte její manžel Cooper (Mike Vogel). A tak se Billie na jednu stranu snaží udržet své manželství s mužem, který ji nedokáže sexuálně uspokojit, a na druhou stranu bojuje s chtíčem a erotickými fantaziemi, které prožila s Bradem.

Nejen, že je seriál plný pikantních erotických scén, ale ve třetí epizodě v čase 19:50 se objeví i Bradův penis. Jde o scénu, kdy jsou Cooper s Bradem společně ve sprše v posilovně. Scéna se rychle stala virální. Lidé spekulovali o tom, zda jde opravdu o penis herce Adama Demose, a také nechyběly diskuse o jeho velikosti.

Foto: Amanda Matlovich / Netflix

Herec v Entertainment Weekly prozradil, že pro tuto scénu neměl dubléra a skutečně tak diváci vidí jeho reálný penis. Prý mu nevadilo, předvést v seriálu své nádobíčko. „Byl jsem s tím v pohodě. Přečetl jsem si scénář a věděl jsem od začátku, do čeho jdu. To přeci nejde si přečíst scénář, přihlásit se k roli a pak na poslední chvíli odmítnout,“ řekl.

Také řekl, že byl při natáčení přítomen koordinátor intimity, který všem hvězdám během natáčení zajistil pohodlné natáčení každé sexuální scény. „Diskutuje se o všem. O pohybech rukou. O všem až po dech. V sexuálních scénách je dýchání emocionální záležitostí,“ dodal.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.