Nicola Coughlan řekla, proč chtěla mít ve 3. řadě Bridgertonových žhavé scény. Je tam i jedna scéna, kde jsem hodně nahá, prozradila

Eva Lenská
Foto: Liam Daniel/Netflix

Seriál Bridgertonovi (Bridgerton) se vyznačuje mimo jiné i tím, že v něm o nahé a žhavé scény není nouze. Ačkoli druhá řada byla v tomto směru umírněnější, od třetí si moc cudnosti neslibujte. Nicola Coughlan, která hraje Penelope, si totiž hanbaté scény vyloženě přála. A to i přes to, že nemá postavu modelky.

Fanoušci Bridgertonových dobře vědí, že mohou očekávat pikantní scény a třetí řada je rozhodně nezklame. Na co se tedy mohou ještě těšit? Přijde něco žhavějšího než vášnivá scéna v kočáře? Penelope a Colin se údajně krotit nebudou. Nicola Coughlan totiž prozradila, že během natáčení požádala o zařazení některých nahých scén, aby se cítila silnější ve svém těle a aby se tak ohradila vůči kritice, která se na její tělo valí.

„Výslovně jsem si přála, aby byly do filmu zahrnuty určité pasáže a momenty,“ řekla v rozhovoru pro britský magazín Stylist. „Je tam jedna scéna, kde jsem před kamerou hodně nahá, a byl to můj nápad, moje volba. Prostě mi to přišlo jako nejpádnější odpověď ke všem těm diskusím kolem mého těla. Úžasně mě to posílilo.“

ČTĚTE TAKÉ: RECENZE: TŘETÍ ŘADA BRIDGERTONOVÝCH PŘEKVAPUJE PEPRNÝMI SCÉNAMI A NESKUTEČNOU CHEMIÍ MEZI PENELOPE A COLINEM

Bridgertonovi
Foto: Liam Daniel/Netflix © 2024

„V tu chvíli jsem se cítila krásná a pomyslela jsem si: Až mi bude 80 let, chci se na to podívat znovu a připomenout si, jak žhavě jsem vypadala,“ dodala.

Aby se Nicola a Luke coby Penelope a Colin cítili při natáčení takových scén příjemně, působila na place koordinátorka intimity Lizzy Talbot. Coughlan se však ničeho nebojí. Otevřeně hovoří o svých tělesných proporcích a bujných křivkách. Rozhodně jí to v mnoha ohledech mění život. Ukazuje tím například i to, že máte-li talent a píli, můžete se stát herečkou s jakýmkoliv typem postavy.

Přesto to něktěří mají těžší. „Lidé rádi podceňují ženy a jejich usilovnou práci. Myslím, že v tomto směru se bohužel nic nezlepšilo, ale jediné, co mohu udělat, je jít na plac a dělat to nejlepší, co umím v každé roli, kterou dostanu. A doufat, že dostanu co nejvíc různých rolí. Jediné, co mě zajímá, je práce,“ přiznala.

První část třetí řady seriálu Bridgertonovi je nyní na Netflixu. Druhé se dočkáme 13. června.

Zdroj: Hello!

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.