Seriál, který aktuálně divačkám Netflixu nejvíc drásá nervy: Netflix diváky mučí 3. řadou Bridgertonových

Foto: Liam Daniel/Netflix © 2024

Třetí řada Bridgertonových je aktuálně asi nejdiskutovanějším seriálem na Netflixu, zejména mezi ženami. A také je tím nejvíce nervy drásajícím, protože po prvních čtyřech epizodách, kde se celý příběh perfektně rozehrál, musíme čekat na další do června. A to nemohou mnohé divačky vydržet, takže možná vzrostou tržby některým knihkupectvím.

Třetí řada Bridgertonových už je venku a všichni fanoušci, tedy zejména fanynky, romance se konečně dočkali. Tedy alespoň částečně, protože se Netflix rozhodl opět seriál, jak má poslední dobou zvykem, vydat na dvě poloviny. A na tu druhou nás nechá netrpělivě čekat měsíc.

Každopádně okamžitě poté, co Bridgertonovi dorazili a příběh Penelope a Colina se rozběhl na plné obrátky, vyšplhal se seriál opět do TOP 10 nejsledovanějších na Netlfixu a v hodnoceních si vede dokonce lépe než předchozí dvě řady. Většina divaček přiznává, že nevydržela a zkoukla první čtyři díly naráz během jediného dne. A jejich recenze jsou z většiny velmi pozitivní.

Bridgertonovi 3. řada 1. část | Právě k dispozici

Aaah, je to tady! 1. část 3. řady Bridgertonů už je na Netflixu! 🌼🌼🌼

Posted by Netflix on Thursday, May 16, 2024

„Druhá řada mě teda vůbec nezaujala a nebavila, ale tohle mělo teda zatím grády a každý díl jsem úplně hltala jako při první řadě,“ píše například na Facebooku českého Netflixu divačka Míša. Další divačky dokonce usoudily, že si musí koupit knížku Čekanka, podle níž je tato řada natočena, protože do června na pokračování příběhu Penelope a Colina čekat nevydrží. Podle některých je Netflix dokonce mučí, když musí čekat měsíc na to, jak celý příběh dopadne.

Bridgertonovi, 3. řada - Penelope a Colin.
Foto: Liam Daniel/Netflix © 2023

Málokterá žena seriál haní nebo píše, že by se jí nelíbil. Studentky si dokonce stěžují, že ho Netflix vydal zrovna ve zkouškovém období a rozptylují se od učení. Divačky chválí také nové herecké obsazení a hudbu. Ta je podle některých dokonce ze všech sérií nejpovedenější.

„Ta část s kočárem na konci byla prostě super,“ píše zase Alžběta a poukazuje na peprnou scénu v závěru první poloviny této řady. A my už teď můžeme říct, že se má rozhodně v tomto případě ještě na co těšit.

PŘEČTĚTE SI NAŠI RECENZI: TŘETÍ ŘADA BRIDGERTONOVÝCH PŘEKVAPUJE PEPRNÝMI SCÉNAMI A NESKUTEČNOU CHEMIÍ MEZI PENELOPE A COLINEM

Bridgerton Family
Foto: Netflix

Zdroje: ČSFD, Facebook/Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.