Připíše si Netflix další hit? Legendární film Alana Aldy Čtyři roční období bude natočen jako seriál

Eva Pospíchalová
Foto: Universal

Four Seasons byl prvním filmem, který natočil herec Alan Alda z kultovního seriálu M*A*S*H. V roce 1981 byl velmi úspěšný a ano, je vhodně pojmenovaný po Vivaldiho skladbě. Moderní verze se chopí Tina Fey, Lang Fisher i Steve Carell.

Tina Fey a Steve Carell si opět zahrají pár v adaptaci skoro padesát let staré romantické komedie. Netflix si nedávno objednal projekt Four Seasons, a těšit se tedy můžeme na moderní zpracování klasického filmu, tentokrát v podobě seriálu.

Na Kinoboxu má film Čtyři roční období 64 %. Snímek z roku 1981, který napsal a režíroval Alan Alda (znát ho můžeme z populárního seriálu M.A.S.H), sleduje tři páry, které spolu tráví každou sezónu dovolenou, ale zničehonic je jejich tradice v troskách, když se jeden z párů rozvede. Kromě Alana Aldy v něm hrají také Carol Burnett nebo Rita Moreno.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: KVÍZ: JAK DOBŘE ZNÁTE IKONICKÝ SERIÁL KANCL?

V hlavní roli se tedy nyní objeví přímo Tiny Fey a Steve Carell (Kancl, Space Force), kteří spolu v minulosti pár tvořili již ve filmu Noční Rande (Date Night). Producenty seriálu budou kromě Tiny Fey i Lang Fisher a Tracey Wigfield, díky kterým světlo světa spatřily komediální seriály jako Nezdolná Kimmy Schmidt, Tenkrát Poprvé nebo dnes již kultovní The Mindy Project a Studio 30 Rock, na kterém spolupracovala trojice společně.

Seriál bude mít osm epizod a natáčet se začne již brzy, ještě tento rok.

Zdroje: Netflix, Kinobox, Variety

Hodnocení na Kinoboxu: 64 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.