7 březnových novinek, které Netflix doporučuje svým divákům: První u nich celkem pohořela, druhá může být nejlepším seriálem měsíce

Foto: Christopher Rafael/Netflix

Netflix každý měsíc vydává přehled toho, na co se mohou jeho diváci každý měsíc těšit. Nevynechává ani březen a láká na seriálovou verzi Gentlemanů od Guye Ritchieho, romantiku pro mladé i pohádku s Millie Bobby Brown, jakou svět ještě neviděl.

Už první březnový den Netflix vydal film natočený podle povídky Jaroslava Kalfaře Kosmonaut z Čech, ve kterém si hlavní roli zahrál Adam Sandler. I když byl film velmi propagovaný, nakonec diáky nijak extra neoslnil. Za což mluví i jeho hodnocení na Kinoboxu, kde má hodnocení 65 %.

Hned o týden později si svou reputaci ale může napravit. Na 7. března je totiž naplánované vydání seriálového spin-offi populární gangsterky Gentlemani od Guye Ritchieho. Původní film diváky velice zaujal a těší se vysokým hodnocením. Na Kinoboxu mají původní Gentlemani 86 %.

Hned den poté bude Millie Bobby Brown čelit hrůzostrašnému drakovi v pohádce, jakou svět ještě něviděl. Na Netflix 8. března přistane film Mladá dáma. O pár dní později, 11. března, pak zaplesají srdce všem mladým vyznavačům romantické série Mladá modrá krev, která dorazí se svou poslední řadou.

Od 15. března pak bude svou životní lásku hledat Lindsay Lohan v romantickém snímku Irské přání. A Sirley Chisholm se zase bude ucházet o prezidentské křeslo ve filmu Sirley Chisholm: Kandidátka na prezidentu USA. A nakonec 29. března dorazí snímek Nádherná hra, ve kterém uvidíme Billa Nighyho pomáhat talentovanému sportovci stát se fotbalovou hvězdu.

Zdroj: Netflix, Kinobox                                                                  

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.