Nový klenot Guye Ritchieho míří na Netflix. Nejočekávanější gangsterka roku má skvělý trailer, který vás navnadí

Foto: Netflix

Jedním z nejočekávanějších seriálů tohoto roku je jednoznačně kousek od režiséra Guye Ritchieho. Na Netflix dorazí jeho nový seriál Gentlemani (The Gentlemen). Půjde o spin-off známého příběhu o drogovém králi, jenž se snaží prodat své impozantní impérium.

V roce 2020 vstoupila do kin akční komedie Gentlemani, která na pokladnách kin vydělala 115 miliónů dolarů a režisér Guy Ritchie si připsal na své konto další hit. Film se zamlouval i divákům. Například od těch českých dostal na Kinoboxu snímek Gentlemani hodnocení 86 % a diváci ho označují za nápaditou gangsterku.

Po tomto úspěchu není žádným překvapením, že se Netflix rozhodl natočit spin-off akční komedie v podobně stejnojmenného seriálu. O režii se samozřejmě postaral opět Guy Ritchie. Pokud na něj už netrpělivě čekáte, snad vás uklidní, že dorazí už 7. března.

Tentokrát se vše bude točit kolem Eddieho Hornimana, který si v rámci dědictví po otci přijde na pořádný balík peněz. Nebude trvat dlouho, než si uvědomí, že rozsáhlé venkovské panství je součástí konopného impéria, po kterém touží řada postav britského zločineckého podsvětí. Aby před nimi Eddie svou rodinu ochránil, přistoupí na zločineckou hru. Čím více je však do všeho vtahován, přichází životu na hraně zákona na chuť.

Než seriál dorazí na Netflix, můžete se zatím navnadit alespoň dalším trailerem, který streamovací platforma vydala na svém YouTube kanále. Rozhodně to vypadá na velmi zajímavou podívanou. Snad se seriál povedl stejně tak dobře jako film.

Zdroj: Netflix

Hodnocení na Kinoboxu: 86 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.