Nadějná zpěvačka z opuštěného ostrova i zdravotní sestřička se srdcem na dlani: Na Netflix míří dvě poutavé jihokorejské novinky

Eva Lenská
Foto: tvN

Dobré zprávy potěší především milovníky K-Dramat! Netflix totiž brzy uvede dvě poutavé jihokorejské novinky se zajímavými hrdinkami a skvělým obsazením. Poznáme divu trosečnici i laskavou sestřičku z psychiatrie. Na své si přijdou hlavně fanoušci nadané Park Eun Bin z populárního dramatu Výjimečná právnička U Jong-u.

Trochu slunce každý den (Daily Dose of Sunshine)

Jung Da Eun (Park Bo Young) pracuje jako zdravotní sestra. Z interního oddělení je přeložena na psychiatrické oddělení Fakultní nemocnice Myung Shin. Ač je tam nová, snaží se o pacienty pečovat co nejlépe a s pomocí vrchní sestry Song Hyo Jin (Lee Jung Eun) se stále zlepšuje. Svou laskavostí brzy upoutá pohledného proktologa Dong Go Yoona (Yeon Woo Jin), jenž se přistihne, že se při pohledu na ni šťastně usmívá.

Mladá sestřička má však dlouholetého kamaráda. Song Yoo Chan (Jang Dong Yoon) ji zná už od základky a ačkoli působí vesele, uvnitř skrývá bolest, o které nikdo neví. Dříve pracoval ve velké společnosti, ale pak dal výpověď a nyní pomáhá rodičům, kteří mají kuřecí restauraci.

Seriál bude mít na Netflixu premiéru 3. listopadu.

ČTĚTE TAKÉ: Inspirativní skutečný příběh o fenomenální plavkyni míří na Netflix. Pětašedesátiletá Annette Bening kvůli roli téměř nevylezla z vody

Diva Trosečnice (Castaway Diva)

Seo Mok Ha (Park Eun Bin) je bystrá a pozitivní dívka, která miluje zpěv a touží se stát zpěvačkou. Proto se jednoho dne rozhodne, že se zúčastní konkurzu, jenž se koná v Soulu. Cestou tam však uvízne na opuštěném ostrově, kde se musí naučit přežít.

Po patnácti letech je konečně zachráněna. Snaží se přizpůsobit neznámému světu, přičemž si zachovává veselý postoj a stále si jde za svým snem stát se slavnou hvězdou. Cestou ke slávě ji provázejí introvertní producent Kang Bo Geol (Chae Jong Hyeop) a sympatický reportér Kang Woo Hak (Cha Hak Yeon neboli N z VIXX).

Seriál bude Netflix dávkovat po dílech od 28. října.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Film inspirován skutečným příběhem učitelky, která zneužila 12letého chlapce a pak si ho vzala, míří na Netflix

Zdroje: What’s on Netflix, The Hollywood Reporter

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.