Hvězda Stranger Things David Harbour odhaluje první detaily k 5. řadě. Podle jeho slov to bude velké

David Harbour a Millie Bobby Brown ve STRANGER THINGS, Foto: Netflix

Už je to docela dlouho, co Netflix vydal epické finále čtvrté řady Stranger Things. Naši oblíbení hrdinové sledovali, jak se nad Hawkinsem, stahují mračna, což ve skutečnosti znamenalo, že Vecna otevírá bránu do Upside Down. Zatímco Eleven, Mike a ostatní sledovali, jak jejich milovaný domov pohlcují blesky a černá nebesa se snášejí k zemi, fanoušci měli plnou hlavu toho, co se bude dít dál.

Natáčení Stranger Things má aktuálně pauzu a to znamená, že se páté řady dočkáme ještě později, než jsme si mysleli. Může za to aktuální stávka scenáristů a herců v Hollywoodu. Obsazení seriálu už však dostalo scénář a David Harbour, který hraje šerifa Jima Hoppera, dokonce ví, jak příběh oblíbených hrdinů z Hawkinsu skončí.

V podcastu Happy Sad Confused herec řekl: „Před stávkou nám posílali scénáře, jsou skvělé, jako obvykle. Tito autoři, kteří stále překonávají sami sebe, a jsou momentálně ve stávce, se jmenují bratři Duffeovi.“

STRANGER THINGS, Foto: Netflix

Co se týče obsahu páté řady, láká na pekelnou podívanou. „Myslím tím, že výpravy a další věci ve scénářích, které jsme viděli, jsou větší než cokoli, co jsme dělali v minulosti,“ vysvětluje nadšeně. Také prozradil, že pátá řada začne přesně tam, kde čtvrtá končí, ale dodává tajemně, že svět je v ní jiným místem“.

Na otázku, zda ví, jak to celé skončí, David prozradil, že i když nečetl finální scénář, ví, jak seriál skončí. „Je to velmi, velmi dojemné,” řekl s tím, že to je to správné označení, které teď bude používat.

Tvůrci Matt a Ross Duffer v listopadu pro IndieWire také prozradili, že nechtějí do finální řady přidávat žádné nové postavy, ale soustředit se na ty stávající a jejich osudy.

Zdroje: Happy Sad Confused, IndieWire

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.