Španělé se znovu pokusí ovládnout Netflix. Hvězdami nového krimi dramatu budou herci z Papírového domu v čele s Tokio

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Na Netflix se řítí nové španělské kriminální drama Tělo v ohni (Burning Body / El cuerpo en llamas), jehož tvůrci se inspirovali skutečným zločinem. Čím více se budou policisté ponořovat do vyšetřování, tím více jim bude docházet, že nehledají klasického pachatele.

Nové španělské kriminální drama Tělo v ohni, které pro Netflix produkuje společnost Arcadia Motion Pictures, režíroval a produkoval Jorge Torregrossa. V hlavních rolích se objeví Úrsula Corberó, Quim Gutiérrez, José Manuelem Pogou, Isak Férriz a Eva Llorach. Dvě jména z hereckého obsazení budou známá především fanouškům úspěšného hitu Papírový dům.

Herečka Úrsula Corberó, která v novém kriminálním dramatu ztvární postavu Rose, si v Papírovém domě zahrála drsňačku Tokio. Uvidíme, jestli její postava zůstane tentokrát v novém seriálu naživu až do konce. Herec José Manuel Poga zase v seriálu o velké loupeži zářil v roli Gandii, šéfa bezpečnosti španělské banky. Tokio a Gandia si šli v Papírovém domě po krku a oba jsou viníky smrti toho druhého.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Novinářka se zabývala zločiny, pak byla sama neprávem obviněna z vraždy. Za krimi seriálem Senzace se skrývá skutečný příběh

O čem bude Tělo v ohni?

Ve vodní nádrži Foix v Barceloně bylo nalezeno tělo ohořelého muže jménem Pedro. Vzhledem k tomu, že je identifikován jako policista, vzbudí událost velmi rychle zájem veřejnosti. Vyšetřování odhalí síť toxických vztahů, podvodů, násilí a sexuálních skandálů, do nichž jsou zapleteni Pedro a dva jeho kolegové policisté, partnerka Rosa a její bývalý přítel Albert.

Synopse a zveřejněná ukázka naznačují, že opravdu můžeme očekávat toxické vztahy, v jejichž centru se nachází Rosa. Policistka, která to zřejmě hraje na všechny strany a manipuluje všemi. Anebo je sama obětí?

Španělské kriminální drama Tělo v ohni vstoupí na Netflix 8. září.

PSALI JSME TAKÉ: V 16 letech zabíjela v sebeobraně, přesto dostala doživotí. Dokument Netflixu ukazuje případ dívky, za kterou lobovala i Rihanna


Zdroje: Netflix, What‘s on Netflix, The Euro TV Place

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.