Tomb Raider, Astro Boy nebo pokémoni na dovolené. Anime novinky, které se na Netflixu objeví do konce letošního roku

Barbora Kučerová
Foto: Netflix

Netflix neustále rozšiřuje svou nabídku anime různých žánrů. V současné době se můžete každou středu naladit na romantický seriál s fantasy prvky, ale do konce roku se chystá například i remake naprosté klasiky mezi japonskými animovanými seriály nebo Pokémoni na dovolené.

Šťastně vdaná

Doma ji týrali a chtěli se jí co nejdřív zbavit. Po boku mocného budoucího manžela ale Miyo začne objevovat svoje pravé já i dosud skryté schopnosti. Nový díl romantického anime, které patří do nabídky Netflix Originals, vychází každou středu.

Pluto

Autor Osamu Tezuka vzal svět Astro Boye a ve své manze Pluto mu dal temnější nádech. Robot Montblanc, známý svou službou v armádě a milovaný lidmi i roboty, je zavražděn. Případ se vydává vyšetřit robotí detektiv Gesicht a brzy si všímá propojení s dalšími obětmi, které mají na hlavách předměty imitující rohy. S premiérou se počítá 26. října tohoto roku.

Akuma Kun

Akuma Kun je japonský komiks z roku 1963, který se první adaptace dočkal až v roce 1989 a trvalo přes 30 let, než díky Netflixu přišla nová verze. Té se dočkáme na podzim. Akuma chce vytvořit svět, v němž by všichni mohli žít šťastně a spokojeně. K dosažení tohoto cíle využije sílu démonů.

Pokémonní delegátka

Svět Pokémonů ožije s nádhernou animací stop-motion. Seriál, který se odehrává v pokémonním letovisku, vypráví příběh správkyně hotelu, kam se sjíždí nejrůznější hosté z řad Pokémonů. Na obrazovkách v prosinci 2023.

Tomb Raider

Powerhouse Animation, které stojí za adaptací videohry Castlevania, sjednotí časovou osu všech videoher Tomb Raider do plánovaného anime. Do role ikonické archeoložky byla obsazena Hayley Atwellová (Přijdu hned z Černého zrcadla). Vysílání se plánuje na tento rok.

Zdroj: What’s on Netflix, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.