Nová ukázka z 3. řady Zaklínače slibuje velké změny a ukazuje a věstí ještě hrůznější budoucnost

Foto: Susie Allnutt/Netflix

První část třetí řady Zaklínače (The Witcher) je za dveřmi. Už 29. června dorazí její první část, a tak Netflix přišel s další ochutnávkou, ve které slibuje, že už ve čtvrtek bude všechno jinak. „Hrozby, co jsme viděli, věstí ještě hrůznější budoucnost,“ říká Henry Cavill.

Upoutávka na první část třetí řady Zaklínače, kterou v pondělí Netflix vydal, poskytuje poslední pohled na nové epizody před jejich čtvrteční premiérou. Na základě knihy Andrzeje Sapkowského s názvem Time of Contempt ukazuje nová řada fantasy adaptace Netflixu Geralta a Yennefer, jak chrání Ciri před mnoha hrozbami, které soutěží o její dopadení.

„Zatímco panovníci, mágové a bestie kontinentu soutěží o její zajetí, Geralt vezme Ciri z Cintry do úkrytu, odhodlaný ochránit svou nově sjednocenou rodinu před těmi, kteří jí chtějí zničit,“ zní oficiální synopse třetí série Zaklínače.

„Yennefer, pověřená Ciriným magickým výcvikem, je vede do chráněné pevnosti Aretuza, kde doufá, že objeví více jejích nevyužitých schopnostech. Místo toho vak zjišťuje, že se ocitli na bojišti politické korupce, černé magie a zrady. Musejí se bránit, dát do toho vše, nebo riskovat, že jeden druhého navždy ztratí.”

Jak nám trailer opět připomíná, třetí řada Zaklínače bude rozdělena na dvě části, což fanouškům seriálu umožní si ještě chvíli užít Henryho Cavilla v hlavní roli. Ve čtvrté řadě ho nahradí Liam Hemsworth.

První část vyjde 29. června 2023 a druhá 27. července 2023.

Zdroje: Netflix, Trailer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.