Největší loupež roku se odehraje v pokračování nejlepšího krimi seriálu Netflixu. Berlín má novou vzrušující upoutávku

Eva Lenská
Foto: Tamara Arranz/Netflix

Mimořádně oblíbený seriál Papírový dům (Money Heist/La Casa De Papel) sice skončil, ale neodešel úplně. Dočkal se jihokorejské verze, ale to není vše. Fanoušci se budou moci znovu setkat s jednou z nejoblíbenějších postav, a tou je Andrés de Fonollosa neboli Berlín. Je elegantní i chladný a chce všechno. To je znát i z nejnovější upoutávky, kterou rozhodně musíte vidět!

Berlín (Pedro Alonso) není žádný troškař a hodlá opět loupit. Tentokrát má spadeno na klenot v hodnotě 44 milionů dolarů, jenž se nachází v jednom z nejproslulejších aukčních domů v Paříži. Sežene si tedy bandu protřelých lupičů a vyrazí do Francie.

Proč se ale tvůrci tohoto spin-offu zaměřili právě na Berlína? Andrés de Fonollosa vždycky diváky fascinoval svou rozporuplnou osobností. Někteří ho nazývali snobem, misogynem a panovačným protivou. Jiní zase nedali dopustit na jeho eleganci, rafinovanost a nepředvídatelnost. Ať je to jak chce, Berlín je natolik výraznou postavou Papírového domu, že si svůj vlastní seriál zaslouží.

ČTĚTE TAKÉ: Velkolepý sci-fi epos od tvůrců Hry o trůny má první upoutávku. Netflix slibuje divákům, že nic podobného ještě neviděli

Nadšený Alonso ostatně prohlásil: „Mám ze spin-offu velkou radost. Jsem hluboce vděčný za to, že se mohu spojit s lidmi po celém světě a že se mi dostává tolik lásky a nezapomenutelných chvil. S touto sérií jsme vykročili do neznáma a od té doby vyhráváme. Vy, fanoušci, jste našimi spoluviníky a já vám za to děkuji.“

Seriál si vzali na starost Álex Pina, Geoffrey Cowper a Albert Pintó. Kromě Pedra Alonsa si v něm zahrají Tristán Ulloa, Begoña Vargas, Michelle Jenner, Julio Peña Fernández a Joel Sánchez.

Fanoušci díky seriálu konečně zjistí, jak se Berlín proměnil ve zločince a jaký byl, když ještě nevěděl o své smrtelné nemoci a nespolupracoval s Profesorem. A ještě jedna věc! Víte, které dvě věci dokážou změnit špatný den ve skvělý? Podle Berlína to jsou jedině láska a milionová výplata, takže se těšte na charismatické zloděje, krásné ženy a především na další loupež století!

Berlín (Berlin) se natáčel ve Španělsku a na Netflixu bude mít premiéru letos v prosinci. Čekání na seriál si můžete zkrátit další upoutávkou, kterou streamovací gigant vydal během sobotní fanouškovské akce TUDUM.

Zdroj: Tudum, Netflix, DigitalSpy, What’s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.