2. řada Wednesday se blíží. Herci probrali ty nejpravděpodobnější teorie fanoušků o tom, co se v ní stane, a jednu potvrdili

Foto: Netflix

Herci ze seriálu Wednesday se objevili na celosvětové fanouškovské akci Netflixu TUDUM v brazilském São Paulu a předčítali různé teorie fanoušků, kteří dohadovali, co by se mohlo stát ve druhé řadě. Jendu z nich dokonce potvrdili.

Jenna Ortega (Wednesday Addams), Joy Sunday (Bianca Barclay), Emma Myers (Enid Sinclair) a Hunter Doohan (Tyler Galpin) probrali během Tudum v São Paulu různé zajímavé fanouškovské teorie.

Teorie číslo 1

Po porážce Crackstonea spadl jeho prsten na zem. Zvedl ho někdo? A mohl by pak získat Crackstoneovy schopnosti? Tak zní jedna z nich. Hunter na to reaguje s tím, že Věc pořád někde slídí a je možné, že ho sebral. Joy však upozorňuje: „Radši bacha na Eugena.“ „Myslím, že by se mohl chtít pomstít každému, kdo ho kdy šikanoval,“ myslí si Jenna.

Foto: Netflix

Teorie číslo 2

Wednesday porazila hydeova pána, slečnu Thornhillovou alias Laurel Gatesovou. Stala se novým pánem ona? Tyler se začal měnit v hydea přesně v moment, kdy ho Wednesday míjela. Může to znamenat, že nad ním má moc? Tato teorie je celkem odvážná, ale rozhodně by mohla být pro nadcházející sérii dost zajímavým zpestřením. „Vždycky se mi líbila představa, že by si Wednesday ochočila příšeru,“ poznamenala šibalsky Jenna a Hunter na to odvětí: „Rád budu Jenně sloužit. Wednesday by po mně určitě chtěla něco strašnýho.“

Foto: Netflix

Teorie číslo 3

Jak víme, profesorka Weemsová je měňavec. V osmém díle je Weemsová pobodána a údajně zemře. Ale nekonal se pohřeb. Poté jsme viděli Lurche s jinou barvou očí než v prvním díle. Co když je to stopa, že Weemsová žije v podobě Lurche? Tato teorie partu mladých herců velice nadchla. „To dává smysl,“ říká nadšeně Hunter. „Když nevidíme, že ti s očí vyprchá život, je to teoreticky možný,“ dodává Joy.

Teorie číslo 4

Podle této teorie představí druhá řada nového člena Addamsovy rodiny. Toto tvrzení je podle slov herců pravdivé. Avšak ani oni sami prý netuší, kdo to bude. „Jedna z největších záhad Addamsových. Chci bratrance Itta,“ říká Jenna. Objevují se ale i teorie, že by to mohla být babička Eudora Addams. Kdo to ale nakonec doopravdy bude, na to si budeme muset ještě počkat. Kdy bude druhá řada uvedena, není zatím známo. Předpokládá se však, že to bude v roce 2024.

Foto: Netflix

Zdroje: Tudum, Video Jenna Ortega a její teorie

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.