Netflix konečně naslouchá fanouškům. Ginny a Georgia budou mít 3. a 4. řadu

Foto: Netflix

Po strachu, že bude seriál zrušen, přichystal Netflix jeho fanouškům velké překvapení a rovnou dvojitou dávku radosti. S pubertální Ginny a její občas trochu šílenou matkou Georgiou se rozhodně ještě loučit nebudeme. Jsou potvrzeny další dvě řady.

Fanoušci seriálu Ginny a Georgia, o kterém se na začátku zvěstovalo, že bude novými Gilmorkami, si museli na zprávy o budoucnsti svého oblíbeného originálu Netflixu počkat několik měsíců. V lednu vyšla druhá série a pak bylo dlouho ticho po pěšině. Nyní však konečně streamovací gigant oznámil, že bude mít příběh další dvě série.

Ano, čtete správně! Ginny a Georgia budou mít třetí a čtvrtou řadu. Fanoušci, kteří se po fámách, že bude seriál zrušen, si teď jistě konečně oddychli. Navíc by to byl opravdu nešťastný krok ze strany Netfliux, protože se seriál od svého debutu v roce 2021 drží na předních příčkách žebříčku sledovanosti.

Foto: Amanda Matlovich/Netflix © 2022

Kdy vyjde třetí řada, zatím však Netflix neoznámil. Jistojistě se v ní ale dozvíme, co se stane s Georgiou, kterou na konci druhé série zatkla policie. A jak to celé ponesou nejen její děti, ale také všichni muži, kteří stojí o její srdce.

Natáčení se však může opozdit kvůli těhotenství herečky Antonia Gentry, která hraje Georgiu. Ta aktuálně čeká svého prvního potomka. Oznámila to 16. března na svém Instagramu. Je tedy velice pravděpodobné, že s přibývajícím těhotenství ani několik měsíců po porodu nebude natáčet.

Foto: Amanda Matlovich/Netflix © 2022

Zdroj: Netflix, Instagram/Antonia Gentry

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Karolína Petrová

    Antonia Gentry hraje Ginny!!! Georgiu hraje Brianne Howey.