Arnold Schwarzenegger bude v 75 letech zase nakopávat zadky v novém akčňáku. V první upoutávce to ale sám pořádně schytal

Michaela Pašková
Foto: Christos Kalohoridis/Netflix

Už v květnu si budeme moci vychutnat pořádnou podívanou v podobě špionážního seriálu FUBAR, který pro Netflix vytvořil Nick Santora. Za seriálem stojí produkční společnost Skydance Television a samotný Arnold Schwarzenegger se kromě hlavní role zhostil i pozice výkonného producenta.

Arnold Schwarzenegger je bezesporu legendou akčních filmů. Vytvořil hned několik nezapomenutelných rolí. Vidět jsme ho mohli v akčních trhácích jako jsou Barbar Conan, Komando, Běžící muž, Predátor, Total Recall, Terminátor a Expendables: Postradatelní.

Skutečnost, že ho v jeho 75 letech opět uvidíme řádit na obrazovkách, je velmi obdivuhodná. Arnold jednoduše stejně jako ostatní akční herci ze staré gardy jen tak do důchodu nepůjde. Přiznal, že se ho již delší dobu lidé vyptávali, kdy opět natočí nějakou akční komedii jako jsou Pravdivé lži. Dle jeho vyjádření nám seriál FUBAR nakope zadek a rozesměje nás.

V seriálu uvidíme, co se stane, když otec Luke a dcera Emma po letech zjistí, že je jejich vztah postaven na lži. Oba jsou agenty CIA a neměli o sobě navzájem ani páru. Místo aby šel taťka Luke Brunner do vysloužilého důchodu, vrací se do hry, a to ve spolupráci se svou dcerou.

Protože se má jednat nejenom o špionážní seriál, ale zároveň akční komedii, téma rodinné dynamiky bude zobrazeno humorně.

V hlavních rolích se vedle Arnolda Schwarzeneggera objeví Monica Barbaro, Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris a Fabiana Udenio.

V první řadě dostaneme hned osm epizod, které na Netflixu přistanou 25. května v originálním znění s českými titulky.


Zdroje: Netflix, VARIETY, Netflix LIFE

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.