Tvůrci Wednesday prozradili, na co se můžeme těšit ve 2. řadě. Nebude chybět ani tanec, tentokrát však v podání jiné postavy

Foto: Netflix

Tvůrci seriálu Wednesday  Alfred Gough a Miles Millar v lednu udělali radost fanouškům po celém světě, když oznámili pokračování druhé řady. Podle svých slov nemůžou dočkat, až divákům zase o něco více odkryjí strašidelný svět Nevermore.

Kdy bude 2. řada Wednesday?

Natáčení druhé řady by mělo začít každou chvíli. Jelikož se ale ještě nenatáčí, nebylo stanoveno ani žádné datum premiéry. Dá se však předpokládat, že bychom se Wednesday mohli dočkat během roku 2024.

Foto: Vlad Cioplea/Netflix © 2022

O čem bude 2. řada Wednesday?

Tvůrci pro TV Guide naznačili, že by další kapitola měla nepochybně obsahovat více svérázné romantiky a strašidelných událostí, konkrétně se budou týkat tajemného stalkera Wednesday. „Máme velké plány a spoustu dalších příběhů, které můžeme vyprávět, pokud jde o Wednesday a její přátele,“ říká Gough a také vysvětluje, že nemůže prozradit, zda se diváci už měli možnost setkat s osobou, která je stalkerem. „Víme každopádně, kdo to je,“ dodal.

Co se týká romantiky – ve druhé řadě bychom se například mohli dozvědět, zda Tyler k Wednesday choval skutečné city, nebo zda jen plnil Laureliny plány. Millat dodává, že romantika není zrovna to, co by Wednesday vyhledávala. „A možná proto lidi tolik přitahuje – protože nemá zájem,“ říká.

Foto: Vlad Cioplea/Netflix © 2022

Také škádlí fanoušky představou, že by se mohla vrátit ředitelka Novermore Academy Larissa Weems, kterou si zahrála Gwendoline Christie. Podle jejich slov je to „nepravděpodobné, ale ne nemožné“. Naděje zde tedy stále je. Larissa Weems je oficiálně mrtvá – i když mrtvá, to se ještě uvidí. „Je to nadpřirozený seriál, takže vždycky existují způsoby, jak se lidé mohou vrátit,” říká Millar a dodává: „Nikdy neříkej nikdy, ale v tuto chvíli je zatím definitivně mrtvá.”

Herci však příliš nevěří, že je Weems mrtvá. A na otázku, zda by tomu měli věřit diváci, Jenna Ortega odpověděla: „Vůbec tomu nevěřím. Nemůžu, až moc totiž Gwendoline Christie miluju. Odmítám to přijmout jako fakt.“ Na to Christie sebevědomě TV Guide řekla: „Mám pocit, že Larissu Weems by nikdy nedokázalo ovládnout něco tak běžného, jako je smrt.“

Foto: Vlad Cioplea/Netflix © 2022

Můžeme se těšit na další TikTok trend?

Tanec, který v první řadě ztvárnila Jenna Ortega, se stal internetovým hitem a na TikToku no napodobovalo nespočet seriálových fanoušků. Nabízí se tedy otázka, zda se na něco podobného můžeme těšit i v druhé řadě? Odpověď je: ANO, TANEC BUDE! Tentokrát ale ne v podání Jenny.

Luis Guzman, který hraje Gomeze Addamse, v únoru při rozhovoru se Screen Rant řekl, že se bude ve druhé sérii více objevovat a dokonce ho uvidíme i tančit. A kdyby to nestačilo, zapojí se prý do boje s mečem. Jestli bude jeho tanec tak úspěšný, jako ten Jennin, to teprve uvidíme!

Foto: Vlad Cioplea/Netflix © 2022

Zdroje: TV Guide, Screen Rant

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Vašík Maruška

    Jako ten song myslim

  2. Vašík Maruška

    Ocekavam rasputina