Oblíbené postapokalyptické sci-fi ověnčené cenou Emmy se vrací. Netflix ukázal pořádně epický trailer

Foto: Netflix

Postapokalyptický seriál ověnčený cenou Emmy na motivy komiksového opusu Jeffa Lemirea se vrací s druhou řadou. Příznivci dobrodružného sci-fi o hybridních dětech, se konečně dočkali i plného traileru. Sweet Tooth: Chlapec s parožím dorazí už 27. dubna.

Seriály s postapokalyptickým tématem jsou většinou divácky velmi oblíbené a vyhledávané. Seriál HBO Max The Last Of Us s Bellou Ramsey a Pedrem Pascalem v hlavních rolích se stal okamžitě po vydání obrovským hitem letošního roku. Už 12. května Netflix nabídne korejský sc-fi snímek Rytíř v černém a za pár dní se vrátí také oblíbený příběh Guse – Chlapce s parožím.

Následující text obsahuje spoilery!

Ze všech seriálů, které zachycují apokalypsu, a život po ní, je Chlapec s parožím rozhodně tou nejsladší. V tomto příběhu se světem přehnal záhadný virus a začaly se rodit hybridní děti se zvířecími rysy. Jedním z nich je i hlavní hrdina seriálu jménem Gus – napůl člověk a napůl jelen. V první sérii se po smrti svého otce, který ho skrýval před světem, rozhodne vydat prozkoumat místa, která neměl ani tušení, že existují. Brzy se seznámí s lovcem odměn Jepperdem, který se stává zároveň jeho ochráncem. Začne se dozvídat o své minulosti a následně také čelit nebezpečí. Na konci první série je Gus zajat a vězněn společně s dalšími hybridními dětmi.

Netflix 27. dubna po dvou letech konečně uvede druhou sérii, ke které nyní vydal také trailer. V něm můžeme vidět hybridy, kteří se snaží utéct před zlem ztělesněným generálem Abbotem a jeho armádou. Jak se blíží nová smrtící vlna Nemocných, snaží se Abbot ve snaze upevnit svou moc, nalézt lék. Pro experimenty zajatého doktora Aditya Singha, který se snaží zachránit svou nakaženou manželku Rani, používá právě děti.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.