3 důvody, proč by 5. série seriálu TY nikdy neměla vzniknout

Foto: Netflix

Všech 10 epizod 4. série TY (YOU) už je k dispozici online na Netflixu. Pokud patříte k těm, kteří mají celou řadu již zhlédnutou, možná se ptáte, zda bude další. Netflix zatím nic takového neoznámil. A možná je to dobře.

Jelikož většina pořadů Netflixu končí po 4 sériích, rozhodně by nebylo žádným překvapením, kdyby tomu tak bylo i u TY. Ačkoliv se jedná o skvělý seriál a Joe Goldberg má mnoho fanoušků, poslední řada si nezískala tolik příznivých recenzí, jako předchozí. Podle nás je nejlepší čas, aby seriál skončil.

Následující text obsahuje spoilery!!!

3 důvody, proč by 5. série TY neměla vzniknout

Joe konečně najde „tu pravou“

Joe od začátku seriálu hledal „dokonalou ženu“. Nejprve si myslel, že Candace splňuje všechna jeho kritéria, ale dopadlo to špatně. Pak potkal Beck a dopadlo to opět, jak to dopadlo. Když konečně potká Love Quinn, myslí si, že se může usadit. Vezmou se, mají syna. Ale jakmile Joe zjistí, že je Love vrahem a možná ještě větším psychopatem než on sám, nechce s ní mít nic společného. Pak je tady Marienne. Tenhle vztah však Love zkazila dřív, než vůbec začal.

A konečně přichází 4. série a v ní se objevuje Kate. Ta Joea, v tomto případě s krycím jménem Jonathan, přijme se všemi jeho chybami. A jeho temnou minulost je připravena přehlížet. K té měla sice pochopení i Love, jenomže Joea děsilo, jak moc mu byla podobná. Na konci čtvrté série jsou Kate a Joe spolu a zdá se, že je vše zalito sluncem.

Foto: Netflix

Joe nemusí mít strach, že ho jeho minulost dožene

Pokaždé, když se Joe pokouší začít nový život, vyjde nakonec jeho minulost najevo. Ale na základě toho, co se stane na konci čtvrté sezóny, to vypadá, že se už nebude muset tímto problémem zabývat.

Poté, co řekne Kate vše o své minulosti a přizná se k vraždám, rozhodne se s ním zůstat. Dokonce využívá svého privilegia a zdrojů, aby mu pomohla začít znovu s čistým štítem. Navíc už nemusí být Jonathanem Moorem, ale může být sám sebou – Joe Goldbergem.

Foto: Netflix

Konec 4. sezóny vypadá jako konec celého seriálu

Konec 4. série vypadal jako závěr celého seriálu. Na konci to vypadá, že jsou Joe a Kate šťastní a zamilovaní a pracují na budování společné budoucnosti. Kate převzala otcovu firmu a otevřela dvě umělecké školy, zatímco Joe otevřel vlastní knihkupectví.

Neviděli jsme ani žádnou upoutávku na další sérii nebo závěr, který by další sérii naznačoval, jako to bylo na konci 3., kdy se Joe po vraždě Love objevil v Paříži, kam sledoval Marienne.

Netflix však do teď neoznámil, že by byla 4. série poslední. Takže kdo ví, třeba nás překvapí pátou. Nemyslíme si ale, že je nutná.

Foto: Netflix
Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.