Rebecca najde mrtvolu, která vypadá úplně jako ona. Nový temný thriller je inspirovaný skutečnými událostmi

Eva Lenská
Foto: Mayra Ortiz/Netflix

Mexické seriály se už dávno nepodobají těm telenovelám, které kdysi okupovaly naše obrazovky. V thrilleru Triptych (Triada) žádnou Esmeraldu ani Rosalindu nenajdete. Naopak nás překvapí rázná vyšetřovatelka Rebecca, odhodlaná odhalit tajemství, které mělo navždy zůstat skryto. Nedá si pokoj ani když jí jde o krk.

Život forenzní vyšetřovatelky Beccy (Maite Perroni) nabere nečekaný směr, když najde zavražděnou ženu, která vypadá úplně stejně jako ona. Nevěří svým očím a začne uvažovat, jak je to možné. Měla snad sestru, o níž neví? Vše se zkomplikuje ještě víc, když se na scéně objeví další mladá žena, která jakoby jí z oka vypadala. Není těch náhod už najednou trochu moc?

Ani jedna z žen netuší, co se v minulosti stalo a kdo a proč je od sebe oddělil. Je možné, že pocházejí z trojčat? Přestože hrozí nebezpečí, Becca se vydává temnou cestou, aby odhalila pravdu o svém původu.

Scénář k seriálu, který je inspirován skutečnými událostmi, napsala scenáristka Leticia López Margalli, která má na svědomí i seriál Hříšná touha, jenž najdete také na Netflixu. Shodou okolností v něm též hraje Maite Perroni. V Triptychu se možná nějaký ten hřích a touha rovněž najdou, ale především nás čekají intriky, akční scény, vášně všeho druhu a velmi nebezpečné tajemství.

Tvůrci seriálu si navíc dali jeden cíl. Chtějí tímto seriálem odstranit stigma a pověst, které mexické telenovely v posledních letech získaly. Mysteriózní kousek Triptych má šest epizod a hrají v něm také David Chocarro, Flavio Medina, Nuria Bages, Ofelia Medina a Ana Layevska.

S Beccou a Netflixem se vydáme na nebezpečnou cestu za pravdou už 22. února.

Zdroj: Netflix, infobae

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.