Španělský krimi thriller Až do nebes míří na Netflix. Bude plný akce a napětí

Michaela Pašková
Foto: Jaime Olmedo/Netflix

Na jaře se dočkáme premiéry nového španělského akčního krimi seriálu Až do nebes (Sky High). Jeho postavy pro nás však již nebudou tak docela neznámé. Netflix slibuje vzrušující podívanou plnou po pomstě prahnoucích zlodějů, prohnaných vůdců mafií a policajtů, kteří mají všeho plné zuby.

Poté, co Netflix získal práva na streamování filmu Až do nebes, začalo se hovořit o tom, že by se španělský akční thriller z roku 2020 mohl dočkat pokračování v podobě seriálu. Původní film sledoval příběh Angela (Miguel Herrán), mladého muže z madridského předměstí, který se vydal na dráhu zločinu.

Dřívější zprávy uváděly, že by seriál nazvaný Až do nebes: Seriál (Sky High: The Series) mohl být dokonce obnovením nebo reprízou Disneyho stejnojmenného filmu z roku 2005. Nicméně nyní již víme, že jsou všechna tato tvrzení falešná. Netflix vypustil do světa trailer a vzal tak vítr z plachet všem, kdo šířili nepotvrzené zprávy.

O scénář osmi epizod se postarali Daniel Calparsoro a Jorge Guerricaechevarría a o režii Daniel Calparsoro. Své role z původního filmu si zopakují herecké hvězdy jako Luis Tosar, Asia Ortega, Álvaro Rico, Alana Porra, Patricia Vico, Ayax Pedrosa, Dollar Selmouni, Richard Holmes a Carmen Sánchez.

O čem seriál Až do nebes bude?

Telefonát uprostřed noci změní Solein život. Dozvídá se, že její manžel, vůdce gangu zlodějů, zemřel a je z ní teď mladá vdova. Kromě toho, že se musí postarat o svého syna, jsou tady problematické obchody, které vyžadují její pozornost. Nechce se však vrátit pod nadvládu svého otce Rogelia, jednoho z největších obchodníků s kradenými předměty v Madridu.

Sole, odhodlaná vydělat si na živobytí, si najde nové spojence, kteří jí pomohou rozluštit záhadu smrti, jež poznamenala její osud. Aby mohla provádět ambiciózní loupeže jako za starých časů, naváže kontakt s členy gangu a získá jejich důvěru. Ale ani policie, ani různé mafie, s nimiž bude muset soupeřit, jí nebudou chtít usnadnit cestu do nebe.

Seriál bude mít na Netflixu premiéru 17. března.


Zdroje: Netflix, The Economic Times, The Envoy Web

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.