V zájmu lásky: V novém korejském seriálu se čtyři kolegové z banky zapletou do sítě vztahů

Eva Lenská
Foto: JTBC

Kde všude se dá najít láska? Co třeba v bance? Tam byste asi hledali jiné poklady, nicméně hrdinové nového jihokorejského romantického seriálu V zájmu lásky tam pracují a přirozeně si i hledají svou druhou polovičku.

Šestnáctidílný seriál V zájmu lásky (The Interest of Love) natočil jihokorejský režisér Jo Young Min, který si dává záležet na vykreslení mezilidských i romantických vztahů. To ostatně ukázal již v seriálu Do You Like Brahms?. Nyní nás zavede do jedné banky v Yeongpo a ukáže nám, co vše jsou lidé ochotní udělat pro lásku.

Hrdiny seriálu jsou čtyři mladí lidé různých povah a zájmů. Ha Sang Soo (Yoo Yeon Seok) je pohledný vedoucí týmu konzultantů. Patří k nejlepším zaměstnancům, což mu mnozí závidí. Navíc má smysl pro humor a postavu hodnou atleta. Věří, že stabilní a bezproblémový život je klíčem ke štěstí, ale jeho život se zcela otřese v základech, když do něj vstoupí láska.

Foto: Netflix

Hlavní pokladní Ahn Soo Young (Moon Ga Young), známá jako bohyně pobočky, vede poměrně rušný způsob života. Navíc vyrůstala v těžkých podmínkách. Hlásá, že velká láska může během okamžiku skončit, ale pak zjistí, že se zamilovala do muže, který se v jejím životě objevil úplně znenadání. Dokáže tento fakt změnit její náhled na vztahy?

Park Mi Kyung (Geum Sae Rok) pochází z bohaté rodiny. Je sebevědomá a o svých pocitech mluví zcela otevřeně. Jenže vstoupí do vztahu, který se nevyvíjí podle jejích představ.

Poslední ze čtveřice, Jung Jong Hyun (Jung Ga Ram) se cílevědomě připravuje na zkoušku, aby se mohl stát policistou. Nemá to v životě jednoduché a vždy se snaží udělat maximum. Pro milovanou ženu chce být tím nejlepším mužem na světě.

Získají nakonec tito mladí lidé lásku, po které touží? Na to se budete moci podívat na Netflixu od 26. ledna. Seriál bude divákům přinášen po dílech.

Zdroj: asianwiki, soompi, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.