Emily v Paříži razantně změnila účes a vrací se s 3. řadou. Netflix vydal upoutávku

Foto: Carole Bethuel/Netflix

Už se nemůžete dočkat třetí řady Emily v Paříži? Tak zpozorněte! Netflix vydal první ukázku, kde uvidíme Emily, která se razantně rozhodla ke změně účesu. A také oznámil datum vydání.

Netflix během celosvětové akce pro fanoušky zvané TUDUM (ano, jako ten zvuk) zveřejnil upoutávku ke třetí řadě Emily v Paříži (Emily In Paris), kde uvidíme hlavní hrdinku, jak se rozhodně razantně si změnit účes. Život je prostě změna!

Bylo také oznámeno datum uvedení třetí řady, kterou nám Netflix jako už tradičně nabídne k Vánocům. Berme to tedy jako takový malý dárek… Emily se vrátí už 21. prosince.

Opět se můžeme těšit na Lily Collins (Emily), Lucase Brava (Gabriel), Ashley Park (Mindy), Camille Razat (Camille), Philippineho Leroy-Beaulieua (Sylvie), Samuela Arnolda (Julian) a Bruna Gouerye (Luc). A ano, nebude chybět ani Lucien Laviscount , který se připojil k obsazení ve 2. řadě jako nový partner Emily.

„Tváří v tvář dvěma velmi odlišným cestám se Emily bude muset rozhodnout, kde přesně leží její loajalita – v práci i v romantickém životě,“ nastírá synopse a jasně odkazuje na milostný trojúhelník mezi Emily, Gabrielem a Alfiem. Rozhodnutí, která Emily učiní v nadcházející sérii, určují její budoucnost ve Francii. Paříž jí opět do života přinese spoustu překvapení a zvratů.

Foto: Netflix

Zdroj: Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.