Kate Hudson bez podprsenky a Janelle Monae jako houba. Tak to vypadalo na premiéře filmu Na nože

Foto: Dave Benett/Netflix

Mezi hosty na premiéře filmu Na nože: Glass Onion (Glass Onion: A Knives Out Mystery), která se konala v Londýně, nechyběla jeho hlavní hvězda Daniel Craig, ale ani řada dalších osobností. Pojďme se podívat na nezajímavější outfity z červeného koberce.

Kate Hudson

Na londýnskou premiéru druhého pokračování detektivky Na nože dorazila například třiačtyřicetiletá herečka Kate Hudson, která na červený koberec oblékla velmi odvážné šaty na ramínka s hlubokým výstřihem. Byla tak odvážná, že podprsenku nechala doma. Musela si róbu však hodně hlídat, aby neukázala, co nechtěla. Hnědé maxi šaty doplnila kabátem z umělé kožešiny, obojí od značky Yves Saint Laurent.

Foto: Dave Benett/Netflix

Janelle Monae

Nejvíce pozornosti na sebe svým vzhledem jistě strhla herečka a zpěvačka Janelle Monae, která dorazila v extravagantních průsvitných rudých šatech od Christana Siriano. Odvážný model se pyšnil extrémní sukní nabíranou kolem pasu a byl doplněn objemným nařaseným kloboukem. Tento extravagantní komplet by se dal podobou přirovnat k houbě nebo ke květu v rozkvětu.

Foto: Dave Benett/Netflix

Gwendoline Christie

Hvězda Hry o trůny Gwendoline Christie v neděli v Londýně zdobila červený koberec na premiéře Glass Onion v objemných béžových šatech s výrazným bílým límečkem a zlatými knoflíky od značky Thom Browne. Jde o velmi extravagantní model, který nám připomíná spíše peřinu. Šaty měly také velice dlouhou vlečku, nařasené rukávy a na zádech měla herečka číslo 10.

Foto: Dave Benett/Netflix

Jessica Henwicka

Anglická herečka Jessica Henwicka se od ostatních odlišovala tím, že na londýnskou premiéru nedorazila v šatech, ale ve třpytivém overalu s vyšívanou vlečkou od Atelier Versace. Živůtek byl vyroben ze síťoviny, na které byly třpytivé nášivky. V pase měla herečka pásek zdobený drahokamy a na nohách černé boty na vysoké platformě.

Foto: Dave Benett/Netflix

Zdroje: Daily Mail, Instagramy celebrit

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.