Netflix vydal děsivý horor od tvůrce Záhadného sídla Bly a Domu na kopci

Foto: Eike Schroter/Netflix

Žhavou novinkou, která právě přistála na streamovací platformě Netflix, je rozhodně hororový seriál Půlnoční klub (The Midnight Club). A kdy jindy by ho měl také Netflix vydat, než v měsíci říjnu s blížícím se Halloweenem.

Netflix opět spolupracuje s Mikem Flanaganem, hlavním mozkem seriálů The Haunting: Záhadné sídlo Bly, The Haunting: Dům na kopci a Půlnoční mše. Flanagan je také známý díky hororovým filmům jako Oculus, Zlo nikdy nespí a filmovým adaptacím příběhů Stephena Kinga Gerald’s Game a Doktor Spánek.

Nejnovější mrazivý přírůstek do jeho portfolia se jmenuje Půlnoční klub. Seriál, založený na stejnojmenném románu Christophera Pikea, vypráví o skupině nevyléčitelně nemocných mladých lidí, kteří společně žijí v hospicu, kde se o ně stará jejich lékař.

Pravidelně se scházejí s úderem půlnoci a střídají se ve vyprávění děsivých příběhů. Také si navzájem slíbí, že ten, kdo podlehne své nemoci jako první, se pokusí ze záhrobí komunikovat se zbytkem skupiny. Poté, co jeden z nich zemře, začnou se dít podivné a nevysvětlitelné věci.

Na Netflixu je dostupný od 7. října.

Zdroj: Collider

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.