Dětský seriál s Michelle Obama míří na Netflix. Vafle a Mochi si otevřou restauraci

Eva Lenská
Foto: Adam Rose/Netflix

Roztomilí kamarádi Vafle a Mochi se vrací! Tentokrát vás pozvou do své vlastní restaurace. Bez dobrého jídla a lákavých dobrodružství se to samozřejmě neobejde. Navíc opět přijde i Michelle Obama.

Pokud vaše děti milují vaření, jsou zvídavé a oblíbily si dvě roztomilé loutky, které mají rády dobroty z celého světa, mají se na co těšit. Na Netflix totiž míří seriál Vafle + Mochi mají restauraci (Waffles + Mochi’s Restaurant).

Naši malí kuchaříčci tentokrát zažijí to největší dobrodružství na světě. Otevřou si vlastní restauraci a ukáží, že mají podnikavého ducha i spoustu nápadů. Také divákům předvedou, jak může být jídlo nové a vzrušující. Budou servírovat sladké, slané i pikantní pokrmy inspirované ingrediencemi a zážitky z jejich neuvěřitelných cest po světě. Jako obvykle jim bude pomáhat bývalá americká první dáma Michelle Obama, která se spolu se svým manželem Barackem podílela na produkci seriálu.

V seriálu si zahrají také Kimiko Glen (Yuki) a Eugene Cordero (Danny). Do restaurace zavítají například Marsai Martin, Padma Lakshmi, Bryan Ford, Marcus Samuelsson, Arturo Castro, Rashida Holmes a Rick Martinez. Loutkám vdechnou život Sarah Berman (Vafle) a David Bizzaro (Mochi).

Nachystejte si příbory, talíře i ubrousky, protože tentokrát si určitě skvěle pochutnáte. Třeba se pak budete i lépe otáčet v kuchyni. Vždyť jídlo baví každého.

Vafle a Mochi vás ve své restauraci uvítají už 17. října.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.