6 nejočekávanějších zářijových novinek na Netflixu

Foto: Kourtrajmeuf Kourtrajme/Netflix

Září je tady a my se můžeme těšit na spoustu novinek. Ačkoliv jsou aktuálně v kurzu hlavně seriály Pán prstenů a pokračování Hry o trůny s titulem Rod draka, vysílané na jiných streamovacích platformách, i Netflix má co nabídnout.

Cobra Kai

Čtvrtá řada skončila epickým finále a ve Valley se dál rozrůstají pobočky Cobra Kai. Terry Silver nabírá senseie, kteří by příval nových studentů dokázali dostat pod kontrolu. Zatímco Miguel Diaz hledá v Mexiku svého otce pronásledovaný Johnnym Lawrencem, Daniel se spojil s Chozenem, aby se pokusili zastavit Silverův zhoubný vliv na místní děti. Pátá řada oblíbeného seriálu se na Netflixu objevila už 9. září.

Foto: Curtis Bonds Baker/Netflix

Blondýnka

Prozkoumejte známý i neznámý život hollywoodské ikony Marilyn Monroe v odvážně pojatém filmu režiséra Andrewa Dominika. Natočeno podle stejnojmenného románu od Joyce Carol Oates. Přesto, že jde o životopisný film, neočekávejte hodinu dějepisu. Blonde představuje život Marilyn Monroe – její intimní a osobní zkušenosti způsobem, který zpochybňuje mýty, jež ji dlouho obklopovaly. Premiéra na Netflixu bude už 28. září.

Foto: Netflix

Pomsta na druhou

Pomsta na druhou s Mayou Hawke ze Stranger Things a Camilou Mendes z Riverdale by mohla být filmem století generace Z. Temná komedie, kterou režíruje Jennifer Kaytin Robinson, sleduje Dreu a Eleanor, dvě dospívající dívky, které se touží pomstít svým mučitelům a násilníkům. Drea svému příteli za to, že zveřejnil její explicitní video, zatímco Eleanor bojuje proti fámám, které o ní roznáší Carissa, její stará známá z dětského tábora, s kterou se, bohužel, setkává na nové škole. Když se Eleanor a Drea setkají, rozhodnou se spojit své síly a pomstít se svým mučitelům.

Foto: Kim Simms/Netflix

Athena

Film Athena Romaina Gavrase měl 2. září premiéru na filmovém festivalu v Benátkách nyní se pohlcující moderní tragédie dočkáme i na Netflixu. Film vypráví o tragickém příběhu tří sourozenců. Poté, co jejich nejmladší bratr zemře uprostřed údajné rvačky s policií na sídlišti Athena, se další ze sourozenců snaží zmírnit napětí, které eskaluje mezi touhou jeho mladšího bratra Karima po pomstě a nezákonnými aktivitami jeho staršího bratra Moktara. Na Netfliux od 23. září.

Foto: Kourtrajmeuf Kourtrajme/Netflix

Broad Peak

Film Broad Peak je založen na skutečných událostech týkajících se Macieje Berbeky, legendárního polského horolezce, člena skupiny Ice Warriors, který chtěl dosáhnout vrcholu jedné z nejnebezpečnějších hor světa. Když se Maciej Berbeka vrátí z výpravy na Broad Peak, ukáže se, že vlastně nevystoupil na vrchol. Po pětadvaceti letech se nakonec rozhodne zkusit to znova.

Foto: Netflix

Winx sága: Osud

Na Netflix se blíží druhá řada populárního seriálu Winx sága: Osud, který si získal značnou popularitu. Patří do skupiny teen-fantasy seriálů a je založený na známém animovaném seriálu Winx club. Dlouho očekávané pokračování nás opět vezme do školy víl, které se snaží ovládnout svou moc. Hlavní hrdinkou je mladá studentka Bloom, která v první řadě začíná studovat na proslulé akademii Alfea, kde, jak doufá, ovládne svou velkou moc. Právě zde se seznámí s novými přáteli, ale i s těmi, kteří jí úplně nepřejí. Postupně potkává Stellu, Musu, Riven a další nové přátele.

Foto: Steffan Hill / Netflix

Zdroje: Netflix, ČSFD, Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.