Herec Neil Patrick Harris vypráví, jak se snažil najít „pěkný penis“ pro erotickou scénu v seriálu Opuštěný

Foto: Netflix

Herec Neil Patrick Harris ukazuje svou stránku, kterou jsme nikdy předtím neviděli. V novém seriálu Netflixu od Darrena Stara a Jeffreyho Richmana, Opuštěný (Uncoupled), hraje gaye Michaela, kterého po 17 letech opustí partner a on musí znovu začít randit.

V příběhu se Michael setkává se zármutky, zamilovaností, krizí středního věku a nečekanými sexuálními setkáními. Neil Patrick Harris, který je v reálném životě gay, měl v seriálu i svou první homosexuální erotickou scénu před kamerou. Harris říká, že se své nahé scény příliš nebál. „Oprávněně se nyní ve své kůži cítím pohodlněji než před pěti lety,“ říká.

Michael, kterého v seriálu hraje, neproplouvá hrozným světem moderního randění sám. Má své přátele, kteří ho přiměli, aby si založil profil v aplikaci Grindr. Michael si k těmto účelům má vyfotit penis. Jeho kamarád Stanley (Brooks Ashmanskas) mu ve 3. epizodě vysvětluje: „Potřebuješ fotku ptáka. Bez něj se nikam nedostaneš.“

Poté, co Stanley ukáže Michaelovi svoji fotku, Michael zamíří do šatny v tělocvičně, zahodí ručník a jde na věc. Druhý den, když ukazuje svému kolegovi a novému důležitému klientovi fotky bytů na telefonu, omylem přejede pře vítězný obrázek svého penisu. Uhmmmm! Odvážný okamžik nejen pro Michaela, ale také pro Netflix, platformu, která se v posledních letech dostala na titulky plné nahoty.

Foto: Netflix

Penis na snímku nepatří herci Neilu Paricku Harrisovi. Ten však prozradil médiím, že si ho sám vybral. „Musel jsem najít obrázek penisu, který nebude můj skutečný, ale měl by vypadat, že je můj,“ řekl podle Decideru. „Procházel jsem obrázky údů a snažil jsem se určit, jak velký by měl být můj vlastní penis na kameře. Měl by být opravdu velký, nebo by měl být jen průměrný? A pod jakým úhlem? Byla to zábava, posílat producentům obrázky tam a zpět se slovy: Co si myslíte o tomhle péru?“ vypráví.

Na premiéře seriálu pak pro Page Six ještě dodal: „Takže jsme začali prohledávat fotky lidí, kteří fotili své penisy v šatnách… A museli jsme najít správný úhel, obvod a vzhled. A myslím, že jsme našli ten správný mix.“

Prozradil také, že měl na výběr i „ochablý latexový falus“, který nakonec zůstal v jeho šatně. „Nebylo to dobré. Na vybraného Michaelova kamaráda jsem hrdější než na něco, co je sériově vyráběno a co si můžete koupit online,“ vysvětlil.

Zdroje: Seriál, Decider, Variety, Page Six

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.