Korejci přicházejí s novým thrillerem. Diváky má podnítit k tomu, aby si uvědomili hodnotu rodiny

Eva Lenská
Foto: Netflix

Jihokorejci se nebojí žádných témat, tudíž tentokrát spojili otce rodiny s drogovým kartelem a ještě k tomu přidali rozvod a zvědavou policistku. Jistě je nám jasné, že nás čeká hodně akce a možná poteče i krev. Seriál Ukázková rodina potěší zejména diváky, kteří mají rádi thrillery.

Ukázková rodina (A Model Family) je akční krimi seriál, který natočil režisér Kim Jin Woo, jenž prozradil, že děj by měl diváky mimo jiné podnítit k tomu, aby si uvědomili hodnotu rodiny.

Dong Ha (Jung Woo) se snaží uživit rodinu, ale bohužel je na pokraji bankrotu a věčně nemá peníze. Jeho žena Eun Joo (Yoon Jin Seo) má tajemství, které nikdy nikomu neřekla, a k tomu se chce rozvést. To tedy není zrovínka ideální rodinný život, že?

Když je člověk zoufalý, je schopen všeho, a tak Dong Ha jednoho dne ukradne tašku s penězi, která leží v autě spolu s nebožtíkem. Peníze patří drogovému kartelu a nerozvážný otec rodiny zprvu ani netuší, do čeho se právě namočil. Brzy mu to však dojde. Jak ochrání svou rozpadající se rodinu před mocným kartelem a členem drogového gangu Gwang Cheolem (Park Hee Soon), jenž také prahne po tašce s penězi?

Do hry vstupuje i zákon v podobě mladé policistky Joo Hyun (Park Ji Yeon), která pátrá po zločineckém gangu a zajímá ji spojení mezi Dong Hou a Gwang Cheolem. Otec i ostatní členové rodiny si najednou uvědomí, že pokud chtějí nad drogovým kartelem zvítězit, musí se spojit.

Seriál má 10 epizod a na Netflixu bude dostupný 12. srpna.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.