Neskutečná proměna hvězdy Stranger Things. David Harbour kvůli roli zhubl 34 kilo

Foto: Netflix

Fanoušci se ještě teď vzpamatovávají ze čtvrté řady oblíbeného seriálu Stranger Things. Jedna z hlavních hvězd David Harbour, který hraje policistu Jima Hoppera, musel kvůli roli zhubnout 34 kilo.

Oblíbený hrdina Jim Hopper byl ve čtvrté řadě Stranger Things uvězněn v ruské věznici, kde se s ním zrovna nemazlili. Aby vypadal jeho představitel David Harbour jako někdo, kdo byl dlouhé měsíce uvězněn ve špatných podmínkách, musel extrémně zhubnout.

Nyní herec na svém Instagramu odpověděl na to, jak se mu podařilo shodit kila dolů. Zatímco jeho postava byla v prvních třech sezónách statný chlap, ve čtvrté se Jim Hopper nedobrovolně podrobil brutálnímu mučení a hladovění.

„Mnoho z vás se ptalo na Hopperovu fyzickou proměnu ze 3. na 4. sérii,“ napsal Harbour v dlouhém příspěvku na svém Instagramu. „Můj trenér se mnou pracoval 8 měsíců, aby provedl tuhle transformaci, a pak další rok, aby to vydrželo přes pandemii,” řekl. Jeho trenérem byl Davidu Higgins

 „Byla to obtížná a vzrušující jízda, změna stravy a cvičebních plánů,“ napsal a dodal: „Druhý obrázek jsem já a David v týdnu, kdy jsme začali. Můj odpor byl velký a vztek jakbysmet. A třetí obrázek je natáčecí den. Černá X jsou pro CGI jizvy,“ vysvětlil. Také zmínil, že zhubl přes 75 liber, neboli neuvěřitelných 34 kg!

Také dodal, že musel pro další roli znovu nabrat. Opakované nabírání a přibírání na váze však není pro tělo dobré. „Ale je to taková zábavná část práce – žít na chvíli v jiné verzi své kůže,” doplnil s humorem.

Zdroj: Instagram Davida Harboura

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.