Připravte se na 2. sérii Squid Game. Režisér prozradil, které postavy se vrátí do hry

Eva Lenská
Foto: Netflix

Měsíce poté, co první řada jihokorejského seriálového hitu Hra na oliheň (Squid Game) ovládla svět, zveřejnil Netflix první upoutávku na očekávanou druhou řadu. Režisér Hwang Dong Hyuk navíc prozradil, které postavy se vrátí.

Netflix na svých sociálních sítích hravě navázal na slavnou hru „Červené světlo, zelené světlo“ a oficiálně oznámil, že dal druhé řadě, na kterou se těší davy fanoušků, zelenou, když napsal: „Červené světlo… Zelené světlo! Squid Game se oficiálně vrací s druhou řadou!“

Dále zveřejnil i vzkaz od režiséra, scenáristy a výkonného producenta seriálu Hwang Dong Hyuka. Ten oficiálně potvrdil, že Lee Jung Jae i Lee Byung Hun si ve 2. řadě zopakují své role Gi Huna a Front Mana, a také naznačil, že se možná vrátí i Gong Yoo.

Celá zpráva od režiséra Hwang Dong Hyuka zní následovně: „Trvalo 12 let, než se loni podařilo uvést do života první řadu seriálu Squid Game. A trvalo 12 dní, než se stala nejpopulárnější sérii Netflixu vůbec. Jako scénárista, režisér a producent chci fanouškům seriálu vyjádřit vděčnost. A nyní se vrací Gi Hun. Také Front Man se vrací. Druhá řada se blíží. Možná se vrátí i muž v obleku s ddakji. Také se vám představí přítel Younghee, Cheolsu. Připojte se k nám ještě jednou a užijte si nové kolo.“

Zatím není jisté, kdy se 2. řada Squid Game na Netflixu objeví. Předpokládá se však, že někdy ve druhé polovině příštího roku.

Zdroj: Netflix, Yahoo!

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.