Zapomeňte na Love Island i Love Is Blind. Nová reality show ukáže, jak hledají lásku lidé s autismem

Foto: Netflix

Americká verze dokumentární seznamovací reality show Láska ve spektru (Love on the Spectrum) zkoumá lásku, sex a vztahy nezadaných lidí s autismem. Americká verze je adaptací úspěchem a mnoha cenami ověnčeného australského seriálu, který na Netflixu běžel dvě sezóny.

Láska ve spektru USA vypráví příběhy jedinečných a různorodých lidí, kteří hledají něco, co všichni doufáme najít – lásku. „Všichni hledáme to samé. Respekt, porozumění a spoustu lásky,“ říká do kamery žena v traileru.

Během čtyř epizod seriálu budou moci diváci sledovat, jak účastníci prohledávají online profily, chodí na rande a pokoušejí se najít své spřízněné duše. Některá rande zahrnují piknik na trávě, pouštění draků na pláži nebo návštěvu středověkého jarmarku.

Kromě pomoci od svých rodin dostanou účastníci také praktické rady od odborníků, které jim pomohou orientovat se a dodají jim sebevědomí k započetí cesty k nalezení lásky.

Seriál dále ukazuje páry, které již našly svou spřízněnou duši, včetně snoubenců Ruth a Thomase a Jimmyho a Sharnae, kteří se setkali v roce 2017.

Lásku ve spektru USA  Netflix uvede 18. května.

Zdroje: Netflix, People

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.