Dát si čaj u Bridgertonových a pak si zasoutěžit jako ve Hře na oliheň. Netflix představuje vlastní zábavní park

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Návštěva zážitkového centra pro fanoušky netflixových seriálů a filmů se stává skutečností. Však Disneyland nebo Universal Studios také nejsou jen pro děti! Sen fanoušků Bridgertonových, Stranger Things, Squid Game nebo Papírového domu se stane skutečností.

Netflix již v minulosti otevřel tematická místa ve stylu Stranger Things, Bridgertonových, Netflix Bites, Squid Game nebo Papírového domu. Šlo spíše však o tzv. pop-up krátkodobá centra, kde byly dostupné kulisy, pokrmy nebo merch z jednotlivých seriálů. Nyní se však připravuje velký projekt, který umožní nejen divákům prožít na vlastní kůži hned několik nejpopulárnějších shows na Netflixu.

„V Netflix House si můžete užít pravidelně aktualizované pohlcující zážitky, dopřát si terapii nakupováním a díky jedinečné nabídce jídel a nápojů ochutnat – doslova – svůj oblíbený seriál či film z Netflixu,“ říká Marian Lee, šéfka marketingu Netflixu. „Připravili jsme více než padesát míst v pětadvaceti městech a Netflix House představuje další generaci našich osobitých nabídek. Konkrétní místa oživí naše milované příběhy novými, stále se měnícími a nečekanými způsoby.“

ČTĚTE TAKÉ: NETFLIX DIVÁKY BAVÍ I PODCASTY. DOZVÍ SE, JAK SE NATÁČÍ HITY, JACÍ JSOU HERCI VE SKUTEČNOSTI I NEJNOVĚJŠÍ DRBY

Projekt si vybral budovy bývalých dvou nejpopulárnějších nákupních center v Americe, které se mohou pochlubit stovkami obchodů, pěší dostupností a blízkostí velkých měst. Obě aktuálně připravované lokace se rozkládají na ploše více než devíti čtverečních kilometrů.

Netflix již vtipně láká na romantický tanec s partnerem na orchestrální cover písně Taylor Swift na place, kde se natáčeli Bridgertonovi, přeběhnutí skleněného mostu ze Hry na oliheň za rohem a zakoupení trička Hellfire Club, které nosívá Eddie Munson na památku.

První dvě zážitková centra se otevřou příští rok ve Spojených Státech. Pro více informací nejen o budoucích plánech sledujte stránky Netflix House.

Zdroje: Netflix, Banyan Tree, Stranger Things Store

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.