Netflix diváky pobaví i podcasty. Dozví se, jak se natáčí hity, jací jsou herci ve skutečnosti i nejnovější drby

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Nemáte s kým prodiskutovat díly svého oblíbeného seriálu do detailu? Zajímá vás, co obnáší práce pro Netflix a jak se nahrávají reality shows? Netflix nabízí hned několik podcastů, které tyto otázky zodpoví a přiblíží svět před i za kamerou.

Zajímá vás jak se natáčejí populární seriály? Co právě frčí za filmy, jaké nové kousky si můžete pustit nebo rozhovory přímo s herci? Netfix nyní nabízí pohled do zákulisí prostřednictvím několika podcastů. Níže jsme vybrali několik, které by vás mohli zajímat.

Now On Netflix

Nevíte, co si dnes večer pustit? V tomto podcastu se pravidelně můžete dozvědět, co má streamovací platforma v plánu a proč se na to těšit. Neutečou vám tedy premiéry filmů, seriálů, dokumentů i reality shows, ale ani další novinky ze zákulisí.

Koruna: Oficiální podcast

The Crown: The Official Podcast sleduje seriál epizodu po epizodě a rozebere každý sebemenší detail příběhu. Jako bonus nabídne informace o přípravě a natáčení přímo od tvůrců či herců populárního kousku.

ČTĚTE TAKÉ: 8 NEJOČEKÁVANĚJŠÍCH FILMŮ NETFLIXU PRO ROK 2024: ABSOLUTNÍ KOLAPS SPOLEČNOSTI OD REŽISÉRŮ AVENGERS NEBO „ČESKÁ“ SCI-FI PODÍVANÁ

We Have The Receipts

Sympatičtí Chris Burns a Lauren Speed-Hamilton (Láska je slepá) komentují nejnovější dění kolem různých reality shows. Optimistický podcast se vrací ke žhavým záběrům, tajnostem, virálním momentům a dramatům.

You Can’t Make This Up

Podcast ze světa napínavých dokumentárních filmů a seriálů Netflixu. Moderátorka Rebecca Lavoie vyzpovídává tvůrce, produkci a další pracovníky nejen za kamerou, kteří odkrývají i nové informace. Posluchači se s nimi tedy dostanou pod pokličku natáčení nejen hudebních dokumentů (např. Wham!), šokujících událostí (Americká štvanice: Útok na Bostonský maraton) nebo do života celebrit (Depp vs. Heardová).

Skip Intro

Oceňovaný týdenní pořad s populární moderátorkou Kristou Smith nabízí rozhovory s celebritami, které tvoří oblíbené kousky na Netflixu. Podobně funguje i podcast I’m Obsessed With This s Bobby Fingerem nebo I Hate Talking About Myself.

Dalšími zajímavým kouskem je například We Are Netflix nebo Watching With…, který natáčený přímo zaměstnanci Netflixu. Další úderný pořad je pak Netflix is Daily Joke, který tvoří komici nebo Behind the Scenes: Stranger Things, From Where She Stands: The Orange Is the New Black Podcast a Behind: The Irishman, věnující se konkrétnímu projektu. Ujít by vám také nemělo Know It All od youtuberského dua AsapSCIENCE, které se věnuje vědě, a to samozřejmě podle filmů a seriálů dostupných na streamovací platformě.

Pořady, které vám přiblíží zákulisí nejen filmařského průmyslu, jsou dostupné na Spotify, Apple Music a dalších platformách.

Zdroje: Netflix, Tudum, Spotify

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.