Hugh Jackman zveřejnil fotku nahoře bez. Ukázal neskutečné břišáky a popsal svou cestu k dosud nejlepší formě Wolverina

Hugh Jackman na US Open / Foto: thenews2.com via Depositphotos

Hugh Jackman se letos vrátil jako Wolverine a to pořádně ve velkém. Film Deadpool & Wolverine doslova ovládl kina. Každý, kdo film viděl, si nemohl nevšimnout, do jaké formy se Hugh Jackman v 55 letech dostal. Herec nyní zveřejnil fotku z koupelny nahoře bez a nahrál k ní čtyřminutový vzkaz, kde popisuje svou cestu k této neskutečné formě.

I přes to, že se najde spousta lidí, kteří stále nevěří, že svaly Hugh Jackmana ve filmu Deadpool & Wolverine jsou opravdové, ve skutečnosti herec neskutečně dřel, aby se do této formy dostal. Má za sebou hromadu hodin tréninků v posilovně, diety i dehydrataci, díky které jsou na konci filmu v závěrečné scéně jeho břišní svaly a žíly tak viditelné.

Nyní Hugh Jackman na svém Instagramu a X zveřejnil selfie snímek z koupelny, kde je bez trička a ukazuje se v té nejlepší formě. K tomu připojil také téměř čtyřminutový vzkaz, ve kterém děkuje svému týmu za to, že ho do této formy dostal.

„Hodně lidí se mnou mluvilo a ptalo se mě, jak jsem se do té formy dostal, co jsem dělal, co jsem jedl, jak jsem trénoval, jak těžké je to v mém věku,“ říká. „Chci jen říct, ano, musel jsem se docela otáčet, dělat všechny ty mrtvé tahy, jíst ta jídla… ale měl jsem neuvěřitelný tým, který mi s tím pomohl. Ani omylem neexistuje šance, že bych to bez nich dokázal,“ pokračoval skromně.

Hugh Jackman také nezapomněl zmínit Beth Lewis, která byla jeho osobní trenérkou posledních pět let a pomohla mu dostat se do formy a udržet se v ní do doby, než byl hotový film Deadpool & Wolverine. „Vždy byla přítomná, přemýšlivá, laskavá, a když byl čas na mě zatlačit, popostrčila mě. Beth, byla jsi opravdu důležitým článkem pro celou tuhle věc a jsem za to vděčný,“ řekl a zmínil, že je díky ní v lepší fyzické i psychické kondici a také, že ho přestalo bolet koleno i rameno, s kterými se roky trápil.

Dále poděkoval svému dlouholetému příteli a trenérovi Michaelu Ryanovi a lidem, kteří mu pomohli správně jíst. „Rok jsem nemusel myslet na to, co nakupuju a vařím,“ zmínil s tím, že aby získal správný fyzický vzhled potřebný pro roli Wolverina, měl tým, který počítal jeho kalorie, gramy bílkovin, tuků a sacharidů, které se v různých bodech tréninku lišily.

„Mario byl ten, kdo mi tady v Americe doručoval jídlo, které bylo chutné a čerstvé, i když někdy nevýrazné, protože to tak zkrátka muselo být. Ale vždycky bylo zdravé a dobře udělané. V Anglii byl zase Saul a o víkendech jsem měl Sarah. Přes rok a půl jsem měl někoho, kdo mi připravoval jídlo, takže to bylo mnohem jednodušší,“ vysvětlil.

Hugh Jackman jako Wolverine nahoře bez
Foto: Marvel

Dále Jackman ocenil svou vizážistku Whitney James za to, že mu pomohla, aby byly jeho svaly na obrazovce ještě znatelnější. „Slyšeli byste Shawna Levyho křičet: „Čerstvý lubrikant na Hugha!“ Všichni byste se smáli,“ vtipkoval v nahrávce s tím, že pro závěrečnou scénu, kdy z něj odlétá vrchní část jeho obleku, bylo zapotřebí opravdu hodně lubrikantu, aby byly svaly ještě výraznější.

„Ten den, protože jsem byl nevrlý, jsem večer předtím nepil vodu. Celé dny jsem jedl tilapii a fazole,“ vysvětloval dále a nahrávku zakončil: „Všichni na natáčení mi to všechno usnadňovali, takže pokud stále posloucháte, děkuji vám.“

Nejnovější snímek, který Jackman sdílel na svých sociálních sítích, okamžitě rozdmýchal i diskuse o tom, proč se stále udržuje v takové formě, když už natáčení skončilo. Podle jeho nejnovějšího vzhledu a délky vousů a střihu vlasů (viz. úvodní fotka z US Open pár dní zpátky) je totiž vidět, že je fotka aktuální. Ano, všichni víme: „Až do 90, Hugh!“ Teď ale vážně. Začaly se totiž šířit spekulace o tom, že by to nemuselo být naposledy, co jsme Hugh Jackmana viděli jako Wolverina. Jistý tým Avengers bude mít v letech 2026 a 2027 totiž dva filmy. A víte, kdo by se mohl hodit? Chlápek s adamantiovými drápy, který už vyhrál nějakou tu válku. Jak to ale skutečně dopadne, se budeme muset nechat překvapit.

Deadpool & Wolverine
Foto: Marvel

Zdroj: X/Hugh Jackman

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.