Nejhorší outfity, které zatím české celebrity oblékly ve Varech: Ohyzdný pytel, nevkusný svetr i kolotočářská móda

Foto: Herminapress

Filmový festival v Karlových Varech je plný skvělých filmů, ale také hostů, kteří se účastní nejrůznějších večírků. Na těch s hrdostí pózují na červených kobercích a u foto stěn oděni do nejrůznějších honosných outfitů. Ale ne vždycky se výběr zrovna povede. Pojďme se podívat na ty nejhorší outifty, které zatím byly v Karlových Varech k vidění.

Terezie Kovalová

Čeho je moc toho je příliš. Úpletové šaty, které vynesla violoncellistka Terezie Kovalová na Campari party byly už dosti překombinované a působily jako spíchnuté z látky z nějaké široké šály nebo zimního svetru. Hezká nebyla barva, materiál a ani střih s kapucí. Na Campari večírek určitě není problém vyjít s více odhaleným tělem, ale tady už to působilo spíše lacině. Model pochází od značky On The Boat od návrhářky Jany Horejšové.

TAKÉ JSME PSALI: 7 ČESKÝCH FILMŮ VE VARECH, KTERÉ BYSTE SI NEMĚLI NECHAT UJÍT: MÁDLŮV HISTORICKÝ THRILLER, CITLIVÁ MOZAIKA ZE ŽIVOTA DÍTĚTE I MORD NA STARÉ USEDLOSTI

Terezie Kovalová na Campari Party
Foto: Hermiapress

Andrea Verešová

Andrea Verešová bohužel zatím ve Varech příliš nezabodovala. Asi nejhorší byl její outfit na UniCredit akci. Na nejhonosnějším večírku karlovarského festivalu bychom ji raději viděli v nějaké hezčí róbě. A víme, že Andrea se oblékat umí. Tohle ale není ten případ. Oblékla celkem „oldschool“ kousek, který vyšel z módy asi tak před 20 lety. Bílé šaty poseté kamínky s ultra výstřihem jsou od značky Moschino a dostala je prý jako dárek od manžela. Chápeme, že mu asi chtěla udělat radost a někam je vynést. Dobrá volba to ale nebyla a nezachránila to ani její skvělá postava či šperky Gismondi.

UniCredit party na filmovém festivalu v Karlových varech.
Foto: Hermiapress

Aňa Geislerová

Bohužel nás příliš nezaujala ani Aňa Geislerová na akci Moëtu. Ta do třicetistupňových veder oblékla šaty od značky anamé. z veganské kůže s rolákovým výstřihem v barvě bílé kávy a vysokými operními rukavičkami v téže barvě. K její světlé pleti to byla katastrofální volba. Herečka vypadala mdle. Korunu tomu nasadily ještě bílé sluneční bílé. Jestli si herečka myslela, že s nimi bude víc inkognito a nikdo si její nešťastné volby šatů nevšimne, bohužel se spletla. A příliš dobrou volbou nebyly ani boty, které jí trochu deformují nohu.

ČTĚTE TAKÉ: BARTOŠKA VE VARECH PŘIVÍTAL HVĚZDY PÁNA PRSTENŮ I PIRÁTŮ Z KARIBIKU. MEZI DALŠÍMI HOSTY BUDE TAKÉ OSCAROVÝ REŽISÉR NEBO HVĚZDA RIVALŮ DANIEL BRÜHL

Foto: Herminapress

Nikol Kouklová

Herečka Nikol Kouklová umí zaujmout, ale bohužel ne zrovna v dobrém slova smyslu. Její outfity jsou často dost překombinované nebo zbytečně extravagantní. Ale ne vše extravagantní nutně musí být hezké a módní. Na akci UniCredit banky vynesla perlový top sladěný s černými sametovými kalhotami, což by nebyla tak špatná volba, kdyby jí pod topem nekoukaly jakési vycpávky. A srdíčkové brýle od kolotočů to doslova „zabily“. Ale jako recese nebo ne moc povedená parodie na Kim Kardashian asi dobré.

UniCredit party na filmovém festivalu v Karlových varech.
Foto: Hermiapress

Hanka Kynychová

Cvičitelka Hanka Kynychová vyrazila na přehlídku Debbie Brown v zářivě žluté. Na sobě měla šaty na jedno rameno s výraznou květinovou aplikací a lesklým povrchem. Na střihu samotném není nic špatného, až na tu květinu, díky které šaty vypadají spíše jako by s nimi šla před 10 lety tančit do StarDance. K tomu kombinace lesklého povrchu a žlutého zvýrazňovače… a kousek, který působí jako laciná róba z travesti show je na světě. Červené psaníčko tomu ještě více dodává pouťový nádech.

TAKÉ JSME PSALI: LACINÁ MAKARENKO I VEREŠOVÁ NEBO NOBLESNÍ SEDMDESÁTNICE ŠVANDOVÁ ANEB ČESKÉ CELEBRITY NA NEJLUXUSNĚJŠÍM VEČÍRKU VE VARECH

Hanka Kynychová na přehlídce Debbie Brown
Foto: Herminapress

Taťána Makarenko

Zakladatelka a prezidentka národní soutěže krásy Miss Czech Republic Taťána Makarenko se ve světě módy pohybuje už dlouho a člověk by od ní očekával jen ty nejlepší módní kreace. Bohužel na UniCredit party šlápla celkem dost vedle. Její punčocha pošitá stříbrnými květy od anamé., čtěte šaty, působila dost laciným dojmem. Pod tělovou průsvitnou látkou jí prosvítaly dost viditelně kalhotky i tetování poblíž intimních partií.

UniCredit party na filmovém festivalu v Karlových varech.
Foto: Hermiapress

Dagmar Havlová

Cenu za nejhorší šaty letošního ročníku karlovarského filmového festivalu bohužel zatím vyhrává Dagmar Havlová. Ani luxusní materiál nezachránil neforemný podivně sešpendlený pytel, který pro ni vybral stylista Filip Vaněk. Nutno říct, že i když herečka a bývalá první dáma vynesla k „šatům“ šperky dohromady za cca 16,6 milionu korun, tato ohyzdnost je dosti zastínila.

ČTĚTE TAKÉ: HAVLOVÁ V OHYZDNÉM PYTLI A ŠPERCÍCH ZA 16,6 MILIONU NEBO MAXOVÁ ALA PLAMEŇÁK ANEB MÓDA ZE ZAHÁJENÍ FESTIVALU VE VARECH

Zahájení filmového festivalu v Karlových Varech 2024.
Foto: Herminapress

Zdroj: KVIFF, autorský text

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.