Pamatujete na Alex Cahillovou ze seriálu Walker: Texar Ranger? Dnes je jí 65 let, užívá si života a pořád je to pěkná kost

Foto: USA Network

Kdo by v devadesátkách neviděl film Walker: Texar Ranger? Takových jedinců zřejmě moc nebude. Chuck Norris je prostě hvězda a jeho kopy s otočkami jsou legendární. Pamatujete ale na Walkerovu lásku Alex Cahillovou? Tu si zahrála herečka Sheree J. Wilson. Co dnes dělá a jak vypadá? Její život je stále velmi aktivní.

Krásná a charismatická herečka Sheree J. Wilson se narodila 12. prosince roku 1958 v Rochesteru ve státě Minnesota. Jako dítě si užívala venkovského života na farmě, ale když jí bylo osm, přestěhovala se její rodina do Colorada. Tam Sheree vystudovala. Následně v Denveru započala kariéru modelky a v tomto odvětví pak pokračovala v New Yorku.

Následně se přestěhovala do Los Angeles a začala se objevovat ve filmech. Zahrála si například v černé komedii Crimewave nebo ve Fraternity Vacation. Příliš úspěchu jí však tyto filmy nevynesly. Slávy se jí dostalo až poté, co se objevila v seriálu Dallas, kde se její postava provdala za Bobbyho, kterého hrál Patrick Duffy. Protože byla herečka těhotná, musela v seriálu po pěti sériích skončit a její postava byla zastřelena. Bohužel neměla takové štěstí jako Bobby a scenáristé ji už do seriálu nevrátili.

ČTĚTE VÍCE: CODYHO Z KROKU ZA KROKEM BYSTE DNESKA ABSOLUTNĚ NEPOZNALI. JEDEN SKANDÁL HO STÁL KARIÉRU A DNES DĚLÁ SVÁŘEČE

Walker: Texas Ranger
Foto: USA Network

Později však přišla další velká seriálová role. Sheree se objevila po boku Chucka Norrise jako jeho životní láska a státní zástupkyně Alex Cahillová v seriálu Walker: Texas Ranger. Následně hrála i v mnoha dalších seriálech a filmech, ačkoliv její role už nebyly tak populární, jako dvě předchozí zmíněné. Posledním filmem, ve kterém si Sheree zatím zahrála, je rodinné drama Flip Turn z roku 2022.

Herečka je aktivní i na sociálních sítích. Zejména na Instagram přidává často snímky ze svého soukromého života. Nechybí rodinná setkání, vnoučata ani její partner. Z manželství s Paulem DeRobbiem, se kterým se rozvedla v roce 2004, má dva syny. Aktuálně žije s filmovým producentem Vincem Morellou.

ZKUSTE SI KVÍZ: JAK DOBŘE ZNÁTE OBLÍBENÉ RETRO SERIÁLY? VŠECHNY OTÁZKY UHODNE MÁLOKDO

Zdroje: Instagram/Sheree J. Wilson, Wikipedia, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.