Codyho z Kroku za krokem byste dneska absolutně nepoznali. Jeden skandál ho stál kariéru a dnes dělá svářeče

Foto: Warner Bros. Television

Jen málokdo nikdy neviděl seriál Krok za krokem. Jednou z jeho nejoblíbenějších a nejlegendárnějších postav je Cody Lambert, Franckův synovec, který bydlí v karavanu na dvorku. Toho si zahrál dnes už 56letý Sasha Mitchell. Co dnes dělá a jak vypadá?

Sasha Mitchell je žid s ruským původem, který se narodil 27. července 1967 v Los Angeles. Nejvíc se proslavil svými rolemi Codyho Lamberta v sitcomu Kroku za krokem (hodnocení na Kinoboxu: 72 %) a Jamese Beaumonta v Dallasu (hodnocení na Kinoboxu: 47 %). Dále si zahrála například roli Davida Sloana ve třech z pěti dílů původní filmové série Kickboxer. Pro tuto roli se skvěle hodil, neboť je držitelem černého pásu v taekwondu.

TAKÉ JSME PSALI: JAK DNES VYPADÁ JOE LANDO ALIAS SULLY Z DOKTORKY QUINNOVÉ? JE MU 62 A POŘÁD JE TO VELKÝ HEZOUN

Ačkoliv měl v kariéře skvěle našlápnuto, nakonec to tak úplně nevyšlo. Během manželství s Jeannette Robbins, se kterou má čtyři děti, byla do jeho domu přivolána policie, aby prošetřila zprávy o domácím násilí. V roce 1996 byl pak Mitchell odsouzen za domácí násilí a ohrožení dětí v důsledku hádky se svou manželkou. Dostal tříletou podmínku a bylo mu nařízeno vykonávat veřejně prospěšné práce a navštěvovat poradenské kurzy pro násilníky. Po porušení podmínky byl pak odsouzen k 60 dnům vězení, avšak za dobré chování byl v půlce trestu propuštěn. Problémy s policií pro něj byly i konečnou v seriálu Krok za krokem odkud ho vyhodili.

Cody v seriálu Krok za krokem
Foto: Warner Bros. Television

V roce 2002 Mitchell o tomto incidentu promluvil v pořadu Entertainment Tonight a tvrdil, že chránil své děti před bývalou manželkou, která byla v době zatýkání závislá na drogách. Mitchell nakonec své čtyři děti nakonec získal do péče, zatímco jeho bývalá manželka se s nimi mohla vídat jen omezeně a pouze pod dozorem. Nakonec se mohl vrátit i do seriálu Krok za krokem, i když jen na závěr sedmé série. V prosinci 2010 se pak herec znovu oženil, ale na jaře 2015 podal žádost o rozvod.

ZKUSTE SI KVÍZ: JAK DOBŘE ZNÁTE OBLÍBENÉ RETRO SERIÁLY? VŠECHNY OTÁZKY UHODNE MÁLOKDO

Pošramocená pověst kolem domácího násilí už se s ním táhla dál, a i když získal později pár dalších rolí, nešlo o nic zásadního, co by pomohlo jeho kariéře. Dneska se živí něčím úplně jiným. Pracuje jako svářeč. Jelikož měl vždycky blízko ke sportu, začal se ve velkém také věnovat posilování. Nyní už byste v něm hubeného Couďáka jen těžko poznali, protože je z něj hromada svalů.

Zdroje: LA Times, Instagram/Sasha Mitchelle, Kinobox, Wikipedia

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.