Lily Collins alias Emily v Paříži zazářila na velkolepé akci Cartier. V dechberoucích šatech působila přímo královsky

Foto: Stéphanie Branchu/Netflix

Před několika dny byla v Prince’s Mansion v Pekingu odhalena nová výstava špičkových šperků společnosti Cartier LE VOYAGE RECOMMENCÉ, která spojuje více než 380 vzácných děl včetně nové série. Na velkolepou slavnost, která se konala na Velké zdi, dorazila i herečka Lily Collins.

Večer 20. a 21. října se na Velké čínské zdi konala velkolepá slavnostní večeře na počest nového špičkového šperku LE VOYAGE RECOMMENCÉ od Cartieru. Cyrille Vigneron, globální prezident a generální ředitel společnosti, a paní Cécile Naour, generální ředitelka Cartier China, k této slavností události přizvali i řadu celebrit.

Na akci dorazila řada ambasadorů značky včetně Lily Collins známé především ze seriálu Emily v Paříži, jehož fanoušci na Netflixu netrpělivě vyhlížejí čtvrtou řadu. Herečka pro tuto významnou událost oblékla sametové červené šaty na ramínka z kolekce Haute Couture Elieho Saaba, které se vyznačovaly vysokým rozparkem a dlouhou vlečkou, díky které vypadaly královsky. Outfit herečka doplnila, čím jiným než šperky Carier. Na nohou pak měla obuté černé lodičky na platformě a černé průhledné punčochy.

TAKÉ JSME PSALI: Hvězdy Bridgertonových, Hry na oliheň i Emily v Paříži svými outfity oslnily na Met Gala

„Opravdu kouzelný zážitek z bucket listu Cartieru Pekingu – ještě smysluplnější tím, že mám po svém boku na Velké zdi mámu. Tohle je výlet, o kterém jsme roky snily, že spolu podnikneme, a předčil všechna naše očekávání. Jsem nesmírně vděčná rodině Cartier, že se tento sen stal skutečností…,“ napsala Lily Collins po akci na svém Instagramu, kam přidala snímky z akce i fotografie z maminkou Jill Tavelman.

Kdy vyjde 4. řada Emily v Paříži?

Doposud nedošlo k žádnému oficiálnímu oznámení od Netflixu ani herců ohledně data vydání. Předchozí řady seriálu vyšly těsně před Vánoci, takže by se Emily a její přátelé mohli vrátit opět na konci roku. Ovšem letos vše hatí stávky scenáristů a herců v Hollywoodu, takže si nemůžeme být ničím jistu. Navíc Netflix již oznámil řadu premiér očekávaných novinek a pokračování na prosinec i leden, ale Emily mezi nimi stále nebyla.

Zdroj: 163, X/Red Carpet Fashion Awards, Instagram/Lily Collins

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.