Hvězda Bridgertonových Simone Ashley na Vogue World ohromila v originální perlové róbě a ukázala nohy až do nebe

Foto: Liam Daniel/Netflix

Na letošní Vogue World: London, který odstartoval London Fashion Week, dorazila také herečka Simone Ashley, kterou většina diváků zná především ze seriálů Sex Education nebo Bridgertonovi. V perlové róbě vypadala fantasticky.

Simone Ashley minulý čtvrtek dorazila na akci Vogue World konající se v londýnském divadle Royal Drury Lane. Britská herečka s indickými kořeny uchvátila na módním večeru ve West Endu v nádherných originálních šatech ze síťoviny s perlovými korálky od značky Tamara Ralph Couture. Pod ním měla jen bílé korzetové body.

Celý její vzhled ještě více podtrhl nude matný make-up. Hvězda Bridgertonových ohromila dav svými měkkými kouřovými stíny a pronikavým pohledem. Na nohy obula pár podpatků na platformě značky Jimmy Choo, díky kterým její nohy vypadaly neskutečně dlouhé, a na uších měla oslnivé diamantové náušnice Garrard.

ČTĚTĚ TAKÉ: Simone Ashley z Bridgertoových na premiéře filmu The Gray Man ohromila v odvážných šatech s průstřihy

Akce, která započala londýnský týden módy, se zúčastnily také Rita Ora, Jodie Turner Smith, Winnie Harlow nebo Victoria Beckham. Akce posloužila jako sbírka pro britský umělecký průmysl a na její průběh dohlížela šéfredaktorka Vogue Anna Wintour.

Co se týče aktuálních rolí Simone Ashley, hvězda Bridgertonových se společně s bývalým zpěvákem One Direction Zaynem Malikem objeví v novém animovaném filmu 10 Lives. Film režírovaný Chrisem Jenkinsem je o Beckettovi, hýčkané a sobecké kočce, která bere životy, které jí byly dány, jako samozřejmost. Po ztrátě devátého života Beckett prosí, aby dostal druhou šanci a ukázal, že se dokáže poučit ze svých chyb. Nakonec dostane novou sadu životů, ale ty přicházejí s určitými podmínkami.

Ashley si také zopakuje svou roli Kate Sharmy v Bridgertonových. I když by se měla v seriálu objevit spíše jen okrajově. Třetí řada se totiž bude zaměřovat především na vztah Penelope a Collina.

TAKÉ JSME PSALI: Škola sebevědomí a hon na ženicha: Kniha a Netflix napovídají, co se bude dít ve 3. řadě seriálu Bridgertonovi

Zdroje: Daily Mail, Deadline, Hello

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.