Jenna Ortega terčem kritiky. Scénáristé se do ní drsně pustili a udělali si z ní obětního beránka

Foto: Netflix

Jenna Ortega, která si vysloužila spoustu chvály nejen od fanoušků ale i od kritiků, za své ztvárnění Wednesday Addams, se nyní dostala pod palbu kritiky ze strany stávkujících amerických scénáristů, když řekla, že pomáhala se scénářem k seriálovému hitu.

Během rozhovoru pro podcast Armchair Expert od Daxe Sheparda v březnu Jenna Ortega obdržela negativní zpětnou vazbu od posluchačů za to, že přiznala, že během natáčení Wednesday upravila pár věcí ve scénáři, které se podle ní k postavě nehodily nebo se s nimi neztotožňovala. Také uvedla, že se kvůli tomu občas i pohádala s vedoucím scénáře.

„Na natáčení se mi občas stávalo, že jsem byla docela neprofesionální, v tom smyslu, že jsem začala měnit repliky. Pak jsem si musela sednout se scénáristy a vysvětlit jim, proč jsem některé věci neudělala,“ řekla.

Někteří scénáristé se k tomuto rozhovoru vrátili během probíhající stávky kvůli sporům o platy, pracovních silách a umělé inteligenci, a z herečky si udělali obětního beránka. Brandon Cohen dokonce na svou ceduli během protestu konajícího se ke stávce napsal: „Bez scénáristů nebude mít Jenna Ortega práci!“ Na další ceduli zase bylo štiplavé: „Kde je Jenna Ortega?“

Podobné komentáře si scénáristé neodpustili ani na sociálních sítích. Karen Joseph Adock například na Twitteru zveřejnila status: „Přepisování je psaní! Uvidíme se u scénáře, Jenno.“ „Jenna Ortega by se měla vrátit z NY na svou odpolední směnu na stávce,” napsal zase scénárista Nick Adams.

Někteří fanoušci Ortegy se na sociálních sítích na scénáristy obořili, že z ní udělali obětního beránka za problémy s odbory, které s herečkou nemají nic společného.

Zdroje: NME, Twitter, AV Club, Hollywood Reporter

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.