Na oscarové party se celebrity odvázaly: Některé jejich róby více odhalovaly, než zakrývaly

Florence Pugh arrives on the red carpet of The 95th Oscars® at The Dolby® Theatre in Hollywood / Foto: ©A.M.P.A.S.

Zatímco udílení Oscarů je především o oslavě toho nejlepšího a nejzářivějšího v Hollywoodu, pokud jde o módu, na Vanity Fair After Party často hvězdy vynesou své nejodvážnější outfity. Výjimkou nebyl ani letošní rok.

Po účasti na oficiálním předávání cen v Dolby Theatre se účastníci vydali do Wallis Annenberg Center for the Performing Arts na oficiální After Party. A samozřejmě změnili outfity! Tady je náš výběr těch nejzajímavějších.

Kylie Jenner

Kylie Jenner dorazila v zakázkovém outfitu Maison Margiela. Dramatické černo-stříbrné dlouhé šaty bez ramínek plné lesku se pyšní výraznou mašlí na dekoltu. Oufit trochu připomíná róby z Oscarů z minulé éry. Jde rozhodně o jeden z méně odvázaných outfitů, jaké se na Vanity Fair akci objevily.

Hunter Schafer

Mezi ty odvážnější rozhodně patří outfit herečky ze seriálu Euphorie Hunter Schafer, který je velice minimalistický. Ale doslova! Zejména v oblasti prsou. Je elegantní, ale zároveň vyzývavý. Pochází z dílny Anny Demeulemeester.

Yara Shahidi

Herečka a modelka Yara Shahidi jako by rozkvetla. Na Vanity Fair After Party dorazila v rudých kožených šatech Matthieua Blazyho s bílými lemy. K šatům navlékla ladící rukavice, které jsou opravdovou třešničkou na tomto dekadentním dortu.

Daisy Edgar-Jones

Britská herečka Daisy Edgar-Jones, která se proslavila rolí Marianne v minisérii Normální lidi, se hodně odvázala, když si oblékla zcela průsvitné síťové šaty Gucci. Zatímco jejich silueta s vysokým výstřihem může působit konzervativně, v této variantě mají rozhodně šmrnc. Avšak nejsou vulgární, ale spíše elegantní. Herečka pod ně totiž oblékla tělové body zakrývající všechny choulostivé partie.

Simone Ashley

Většinou, když hvězda Bridgertonových Simone Ashley vystoupí na červený koberec, zvolí výraznou barvu. Tentokrát sáhla po akvamarínových šatech z dílny Niny Ricci. Modrá její čokoládové pleti skvěle padne a Simone ji rozhodně umí nosit.

Olivia Wilde

Olivia Wilde se na Vanity Fair party nebála ukázat koženou podprsenku, která byla součástí její černo-bílé minimalistické róby. Šaty patřily k těm odvážnějším, jaké se na akci objevily. Pocházejí z dílny módní návrhářky Gabriely Hearst.

Ashley Graham

Americká modelka Ashley Graham, známá zejména předváděním spodního prádla nadměrných velikostí, vypadala, jako by v prádle vyrazila i do společnosti. Na sobě měla černý komplet a přes něj přehozené průhledné červené šifonové šaty, které vypadaly spíše jako župánek nebo přehoz přes plavky.

Julia Garner

Hvězda Netflixu Julia Garner, která zazářila zejména v seriálech Neskutečná Anna nebo Ozark, na sobě měla průsvitné černé šaty Off-White z letošní kolekce podzim-zima 2023. Jediným výrazným prvkem na nich byl kruhový výstřih.

Naomi Campbell

Modelka Naomi Campbell na modrý koberec Vanity Fair After Party oblékla dlouhé bílé zdobené šaty Givenchy. Šlo o poměrně odvážný kousek, zejména v oblasti prsou, kdy její ňadra zakrývaly jen dvě „mušle“ se zlatými ozdobami.

Jessica Alba

Zatímco ostatní dámy se poměrně odvázaly, Jessica Alba se držela při zemi. Na sobě měla tmavě modré úzké šaty bez ramínek od Caroliny Herrery. Byly naprosto jednoduché, ale velice elegantní a slušivé. Herečka k nim zvolila výraznější náhrdelník s modrým kamenem uprostřed a jednoduchou kabelku v barvě šatů.

Kate Hudson

Kate Hudson modrý koberec Vanity Fair rozsvítila ve fuchsiových šatech se sukní ve stylu ocasu mořské panny, hlubokým výstřihem a nadměrnými asymetrickými rukávy. Róba pochází z kolekce návrhářky Tamary Ralph.

Florence Pugh

Florence Pugh se převlékla z mini šatů se zmuchlaným béžovým přehozem připomínajícím prostěradlo do kalhot a podprsenky Valentino, které doplňoval růžový kabát sahající až na podlahu. Opět odvážný outfit, přesně tak, jak je u Florence zvykem.

Angela Bassett

Hvězda Black Panthera Angela Bassett vyměnila fialové šaty Moschino, které měla na předávání Oscarů, za červený kalhotový kostým Moschino v podobném stylu. Herečka ukázala, že i v 64 letech může žena vypadat velice moderně a šik.  

Ciara

Mezi ty dámy, které se na Vanity Fair party odvázaly, patří rozhodně i r&b zpěvačka, textařka, tanečnice a také herečka Ciara. Ta na pooscarový večírek vynesla tanga kalhotky a vysoké operní rukavice. Zbytek outfitu už byl jen průsvitná černá síťka, která nic moc nezahalovala.

Gigi Hadid

Modelka Gigi Hadid si na Vanity Fair after party vybrala oslnivě červenou. Zakázková róba od Zaca Posena se vyznačovala přiléhavou sukní, dlouhými rukávy a rozparkem, který se schovával v její zadní části.

Tessa Thompson

Valkýry z Thora Tessa Thompson na večírek oblékla šaty Moschino, které navozují iluzi staženého smokingu, pod kterým herečce kouká jen rudá podprsenka s květy růží. Opravdu zajímavý komplet.

Hailey Bieber

Modelka Hailey Bieber působila trochu smutně v celočerných šatech Saint Laurent s jedním rukávem přecházejícím do rukavice. Na rozdíl od těch dam, které vynesly odvážné outfity odhalující velké množství kůže, manželka Justina Biebera byla zahalená od krku až po paty.

Sharon Stone

Sharon Stone do kapsy strčila mnoho svých mladších kolegyň. Herečka, která v pátek oslavila 65. narozeniny, vypadala úchvatně v pastelově žlutých šatech s pelerínou zakrývající ramena ve stejné barvě. Róba od značky Tony Ward byla na spodní straně lemovaná bílou výšivkou v podobě rostlin. V ruce herečka držela malou kabelku Dolce & Gabbana, opět ve žluté.

Zdroj: Instagramy značek, celebrit, People, Vogue, Elle

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.