Bodla rekvizitou kolegyni: Hvězda Bridgertonových při natáčení bojovala s kostýmem

Eva Lenská
Foto: Netflix/Liam Daniel

Sympatická irská herečka Nicola Coughlan ztvárnila v seriálu Bridgertonovi Penelope Featherington. Jak se jí líbila proměna v krásku žijící v 19. století? V The Kelly Clarkson Show uvedla, že nejvíce bojovala s kostýmy, podpatky a slunečníkem. Dokonce omylem zranila i jednu ze svých hereckých kolegyň.

Při sledování seriálu Bridgertonovi jsme mohli mimo jiné obdivovat krásné historické kostýmy a doplňky. Nicola Coughlan však v The Kelly Clarkson Show prozradila, že nosit módní kousky z 19. století bylo náročnější než očekávala. Připustila, že bojovala s korzetem a kvůli vysokým podpatkům neudržela rovnováhu.

„První den natáčení jsem si říkala, že to nesmím pokazit, protože točit seriál pro Netflix je velká věc. Řekli mi, že mi dají vysoké podpatky, protože jsem hodně malá,“ prohlásila herečka. „Byla jsem připravena udělat všechno, co chtějí, tak jsem souhlasila. Velmi rychle se však ukázalo, že s korzetem a podpatky to nebude jednoduché. Měla jsem potíže s rovnováhou.“

Foto: Netflix/Liam Daniel

Bylo to tak náročné, že došlo i k malé nehodě. Nicola Coughlan, která neustále zakopávala o lem svých šatů, přiznala: „Když jsem během jedné scény kráčela, málem jsem upadla. Kvůli dlouhým šatům jsem se zapotácela ještě třikrát. Obyčejný slunečník se v mé ruce stal smrtící zbraní. Přepadla jsem dopředu a nechtěně jsem jím bodla Claudii Jessie, která hrála Eloise. Poranila jsem ji až do krve. Ale pořád je to moje kamarádka! Přesto jsem hned první natáčecí den způsobila nehodu a to nebylo dobré.“

Naštěstí se herečka se svými kostýmy nakonec sžila a na obrazovce v nich působila naprosto přirozeně, nicméně věříme, že to chtělo hodně trpělivosti a sebezapření.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.