Dámy mají smůlu: 7 slavných fešáků, kteří jsou gayové, ale možná jste o tom do teď neměli ani tušení

Foto: Lionsgate / Saturn Films, Liam Daniel / Netflix, Philippe Bosse / Netflix

V seriálech a filmech se objevuje spousta opravdových fešáků. Často v roli charismatických milovníků. O to větší zklamání pak přijde, když divačky zjistí, že jsou jejich představitelů nemají v reálném životě žádnou šanci. Takové najdeme i v oblíbených seriálech posledních let, například v Zámku a klíč nebo třeba Bridgertonových.

Jonathan Bailey

V druhé řadě Bridgertonových svým šarmem i sexappealem mnoha ženám učaroval Jonathan Bailey alias Anthony Bridgerton. Je charismatický, pohledný a velmi přitažlivý. V seriálu má navíc slabost pro krásné ženy. O to větším zklamáním pro mnoho žen je, že je tento anglický herec ve skutečnosti na muže. V rozhovoru pro GQ magazín nedávno herec pohovořil o tlaku, který je ve filmovém a seriálovém průmyslu vyvíjen na skrývání skutečné sexuality herců a hereček. Jonathan Bailey si tedy nějakou dobu myslel, že když je gay, nemůže si vybudovat úspěšnou kariéru. V začátcích u filmu proto o své sexualitě nemluvil.

Čtěte také: 10 filmových a seriálových novinek, které jsou od dubna na Netflixu i s češtinou

Foto: Daniel Liam / Netflix

Connor Jessup

V seriálu Zámek a klíč si nejstaršího z rodiny Klíčových zahrál Connor Jessup. Zatímco v roli Tylera Locka randí a má i pár žhavějších scén s dívkami, ve skutečnosti je herec Connor Jessup na muže. Podle svého vyjádření na Instagramu o tom věděl od 13 let, ale roky svou orientaci skrýval. Důvodem, proč nakonec vyšel s pravdou ven, byl vztah s hercem Milesem Heizerem, který si zahrál například v seriálu Proč? 13x proto.

Mohlo by vás také zajímat: Oblíbený fantasy seriál letos přijde s 3. řadou. Poté nadobro skončí

Foto: Foto: Amanda Matlovich / Netflix

Miles Heizer

Sexualita Milese Heizera se stala předmětem debaty po jeho úžasném a působivém výkonu v roli Alexe Standall v seriálu Proč? 13x proto od Netflixu.  Seriál, který se zabývá šikanou a sebevraždou, je zaměřena na studenta střední školy, který spáchal sebevraždu a zanechal za sebou 13 kazet s vysvětlením, proč si musel vzít život. Miles Heizer šel s pravdou o své sexuální orientaci ven, když mu bylo 19 let. Přiznal, že se dlouho bál přijmout svou orientaci. Ale když přiznal pravdu nejen sobě, ale i veřejnosti, cítil se dle svých slov svobodně a skvěle.

Foto: David Moir / Netflix

Andrew Scott

Irský herec, kterého můžeme znát například z role Moriartyho z britského seriálu Sherlock s Benedictem Cumberbatchem, je také gay. Poprvé o své sexualitě promluvil pro The Independent v roce 2013.

Přečtěte si také: Netflix se snaží obsadit vévodkyni Kate do seriálu Koruna

Foto: Amazon

Neil Patrick Harris

Hvězda seriálu Jak jsem potkal vaši matku Neil Patrick Harris si zahrál roli lamače ženských srdcí Barneyho Stinsona. V osobním životě ho ženy ale nezajímají. V roce 2006 se otevřeně přiznal k homosexuální orientaci. Jeho partnerem je od roku 2004 herec, moderátor a kuchař David Burtka. V roce 2014 se dokonce vzali. Společně vychovávají dvojčata Gideona Scotta a Harper Grace, které jim porodila náhradní matka.

Foto: Lionsgate / Saturn Films

Matt Bomer

Matt Bomer hraje pohledné mužské, pro které by nejedno ženské srdce zaplesalo. Dámy mají ale smůlu. Už v roce 2011 si totiž vzal Simona Hallse a společně vychovávají tři děti – Henryho, Kita a Walkera. Herce můžete znát třeba jako superhrdinu z filmu Neporazitelný Superman, ale zahrál si třeba také v populárním seriálu Chuck. Dokonce byl jendím z hlavních favoritů na roli Christiana Greye v Padesáti odstínech šedi, temnoty a svobody.

Také si přečtěte: 6 skvělých retro seriálů, které si můžete pustit na Netflixu

Foto:  USA Network

Luke Evans

Herec Luke Evans se objevil v roli mnoha milovníků. Znát ho můžete také z role Gastona, který se ve filmu Kráska a zvíře ucházel o přízeň Bell v podání Emmy Watson. Anebo z komedie Netflixu Vražda na jachtě, kde hrál zbohatlíka Charlese Cavendishe. Když ho lidé vídali v gay barech, původně nemohli jeho orientaci uvěřit.

Psali jsme také: Ve Vraždě na jachtě 2, s Aniston a Sandlerem, si zahraje i hvězda Papírového domu

Foto: Philippe Bosse / Netflix

Zdroje: GQ, Them, žena-in, Instagram Connora Jessupa, LOfficiel USA, Independent, Hollywood Mask, Stacker,

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.