Netflix myslí i na homosexuální páry. Přichází se svou první vánoční gay romancí

Foto: Philippe Bosse/Netflix

Netflix si pro své předplatitele připravil pořádnou nálož vánočních filmů. Letos se mezi nimi však vůbec poprvé objeví i první romantický film z prostředí gay komunity. O čem bude?

Netflix se snaží zahrnout opravdu všechny typy lidí, a tak nejen, že vás může v seriálu o londýnské smetánce z přelomu 18. a 19. století okouzlit míšený vévoda, ale na Vánoce se můžete poprvé kouknout i na gay romantiku. Žádná diskriminace. I homosexuálnové si zaslouží romantický vánoční film.

A tak Netflix letos poprvé přichází s romantickým vánočním filmem s gay tématikou, který se jmenuje Jako kůl v plotě (Single All the Way). Peter (Michael Urie) je každé Vánoce singl, a proto letos přesvědčí svého nejlepšího kamaráda Nicka (Philemon Chambers), aby s ním jel na svátky domů a předstíral, že spolu mají vztah.

Plány jim však trochu zhatí Peterova matka Carole (Kathy Najimy), která svému synovi domluvila rande naslepo se svým instruktorem spinningu Jamesem (Luke MacFarlane). Peter se tak rázem ocitne uprostřed milostného trojúhelníku. Jak to nakonec dopadne?

Americkou komedii Jako kůl v plotě můžete na Netflixu sledovat od 2. prosince.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.