Odvážná Jennifer Lopez na filmový festival v Torontu dorazila naostro. Představila nový film Unstoppable

Foto: Xavier Collin/Image Press Agency via Depostiphotos

Ještě, než vůbec skončil filmová festival v Benátkách, začal 5. září festival v Torontu, který potrvá až do 15. září. I zde se představí nejrůznější filmy všech možných žánrů. Jedním z nich je i sportovní drama Unstoppable, v němž si zahrála Jennifer Lopez. Ta se na premiéře předvedla ve velice odvážných šatech.

Filmový festival v Torontu

Filmový festival v Torontu, který se letos koná už po 49., započal mimo jiné rodinnou komedii Nutcrackers od Davida Gordona Greena Nutcrackers s Benem Stillerem v hlavní roli. Mezi další významné festivalové tituly pak patří The Luckiest Man in America s Paulem Walterem Hauserem v hlavní roli, hororová komedie Nightbitch s Amy Adams, dobrodružný animák Rozzum v divočině v podání DreamWorks Animation nebo fantasy drama The Life of Chuck od mistra hororu Mika Flanagana, ve kterém si hlavní roli zahrál Tom Hiddleston.

TAKÉ JSME PSALI: NOVÝ ADEPT NA OSCARA A VÍTĚZ ZLATÉHO LVA V BENÁTKÁCH. VEDLEJŠÍ POKOJ ZÍSKAL 18MINUTOVÝ POTLESK VE STOJE

Jennifer Lopez na premiéře filmu Unstoppable

V pátek večer mělo premiéru také sportovní drama Unstoppable, ve kterém si zahrála Jennifer Lopez společně s Jharrelem Jeromem, Bobbym Cannavalem či Donem Cheadlem. Ta alespoň na chvíli doufá, že se přestane psát o jejím rozvodu s Benem Affleckem, ale zaměří se tisk spíše na film, anebo na to, co měla během premiéry na sobě. Pro to totiž udělala opravdu maximum.

Jennifer Lopez na premiéru filmu oblékla vyzývavé stříbrné šaty Tamara Ralph z módní kolekce značky pro podzim 2024, které na bocích spojovaly pouze černé mašle. Bylo vidět, že pod nimi nemá žádné spodní prádlo – zkrátka dorazila, jak se říká, „naostro“.  

Na premiéře byl přítomen i Matt Damon, který je producentem filmu. Jeho koproducent Ben Affleck z Artists Equity se premiéry nezúčastnil.

O čem je film Unstoppable s Jennifer Lopez?

Životopisné sportovní drama Unstoppable, které uvede Prime Video, je inspirováno triumfem vysokoškolského šampiona v individuálním zápase Anthonyho Roblese, který se narodil s jednou nohou a v roce 2011 na Arizona State University vyhrál národní šampionát NCAA. Jennifer Lopez ve filmu ztvárnila Anthonyho matku Judy a také životopisný snímek společně s Damonem a Affleckem koprodukovala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: MISTRNÁ CHOREOGRAFIE AKČNÍCH SCÉN A DRSNÉ BITKY. NA NETFLIX MÍŘÍ THRILLER ZE STÍNŮ

Zdroj: Filmový festival v Torontu

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.