Jakub Štáfek znovu nahodil blond účes a fotbalový dres. Začalo se točit pokračování nejlepší české komedie posledních let

Tereza Pulgretová
Foto: Gangbang production

Filmovému tvůrci Jakubovi Štáfkovi se na Netfixu v posledním roce obzvlášť dařilo. Nedávno si střihnul roli v akčním thrilleru Válka policajtů po boku rappera Rytmuse, v prosinci platformu převálcoval s komedií Vyšehrad: Fylm. Nyní je herec opět v zápřahu a jako fotbalista Lavi natáčí pokračování tohoto diváky milovaného hitu plného absurdního humoru.

Teplicko v posledních dnech zažívá nevšední dny s oblíbeným seriálovým a filmovým playboyem Juliusem Lavickým, kterého v legendárních hitech Vyšehrad a Vyšehrad: Fylm ztvárnil Jakub Štáfek. Herec se společně se štábem vydal podle portálu Deník.cz do obce Bořislav v Ústeckém kraji, kde pracují na druhém dílu úspěšné komedie o přitroublém fotbalistovi.

Na pomoc si filmaři povolali také desítky komparzistů, se kterými budou natáčet i v dalších okolních obcích. „Nazdar kopyta. Vím, že jste asi smutný, že nám Euro uteklo o kousek, jako nám všem Čechům, to je jasný. Ale bude novej Vyšehrad a na to vsaďte klidně barák, že se máte na co těšit, protože máme nový posily,“ láká diváky Štáfek v ikonickém blonďatém sestřihu na Instagramu. Ve videu vystupuje po boku herců, jako jsou Adam Ernest, Václav Neužil nebo Filip Březina, který se na začátku roku objevil v úspěšném seriálu Smysl pro tumor z produkce České televize.

PSALI JSME: NEJVULGÁRNĚJŠÍ, NEJVTIPNĚJŠÍ A NEJSTYLOVĚJŠÍ ČESKÁ KOMEDIE BYLA HITEM V KINECH A TEĎ VÁLCUJE NETFLIX. TUZEMSKÝ KLENOT DIVÁKY STÁLE BAVÍ

Vedle proslulého sukničkáře Laviho se nejspíě ukáže také Lukáš Vaculík, který se nejspíš převtělí ve správce fotbalového hřiště, na kterém kope tým okresního přeboru. Právě na spod soutěže se podle dostupných informací nejspíš dostane i hlavní postava.

„Podruhý do stejný mámy nevstoupíš, ale na trávník jo! Zapínáme kamery a jdeme na ještě divočejší a ostřejší fylm, než jste si kdy vůbec uměli představit! Vyšehrad na druhou!” stojí v popisku dalšího instagramového videa, ve kterém tvůrci avizují start natáčení.

Zdali se novince povede překonat skoro 700 tisíc prodaných lístků do kina se ukáže v roce 2025, kdy snímek poputuje na plátna.

Zdroje: Deník.cz, Filmová kancelář Ústeckého kraje/Facebook, Kinomaniak, Instagram

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.