Dystopický thriller, ve kterém si lidé dobrovolně sekají končetiny, míří na Netflix. Má být prvním svého druhu

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Dokážete si představit budoucnost, ve které byste si dobrovolně usekli končetinu, jen abyste místo ní obdrželi robotickou protézu? Právě to bude pointou nového dystopického thrilleru Bionic, který má být prvním brazilským filmem svého druhu z produkce Netflixu.

Nový futuristický thriller Bionic se bude vyznačovat inovativními vizuálními efekty, které divákům umožní nahlédnout do kybernetické budoucnosti, jež nás možná čeká. Snímek režiséra Afonse Poyarta, který stojí například za thrillerem V mysli vraha, v němž zářil velikán Anthony Hopkins a se svým hodnocením 63 % na Kinoboxu na tom není úplně špatně, zaujme nejenom příznivce sci-fi a akčních filmů, ale i sportovních dramat.

Technologický pokrok se v roce 2035 postaral o změnu sportovního prostředí, kdy se fanoušci přestali zajímat o obyčejné sportovce. Namísto toho dávají přednost sledováním výkonů vylepšených lidí s robotickými protézami, po kterých v koutku duše sami touží. V této dystopické budoucnosti dvě nadané sestry dominují ve skoku do dálky, přičemž se jejich soupeření promění v nelítostnou rivalitu, která ohrožuje vše, co doposud vybudovaly.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: BRUTÁLNÍ A NAPROSTO ZVRHLÝ: NA NETFLIX MÍŘÍ KRIMINÁLNÍ THRILLER, KTERÝ MNOZÍ DIVÁCI NEJSPÍŠ NEZVLÁDNOU DOKOUKAT AŽ DO KONCE

Příběh se zaměřuje na jednu ze sester, Marii, která bionické vylepšení zásadně odmítá a nechápe, proč se lidé pro něco takového dobrovolně zbavují svých končetin. Dle traileru se ji nový mentor bude snažit přimět, aby se stala bionickou atletkou, protože jedině tak by mohla být nejlepší na světě. Samozřejmě nepůjde jen o ovládnutí sportu, protože na pozadí působí organizace s nelegálními robotickými protézami.

PSALI JSME TAKÉ: TĚM SE VYHNĚTE OBLOUKEM: NEJHORŠÍ NOVINKY, KTERÉ V DUBNU VYŠLY NA NETFLIXU VČETNĚ ZPRZNĚNÉHO SCI-FI, KTERÉ MĚLO BÝT VELKOFILMEM

Role Marie se zhostila brazilská herečka Jessica Córes, kterou si můžete pamatovat ze seriálu Neviditelné město. Tento kousek, v němž se objevují mýtické bytosti, dosahuje na Kinoboxu skvělého hodnocení 73 % a můžete se na něj podívat na Netflixu. Po boku herečky se objeví Gabz, Paulo Vilhena, Christian Malheiros, Bruno Gagliasso, Danton Mello a Klebber Toledo.

Nový dystopický thriller Bionic s řadou adrenalinových akčních scén Netflix uvede 29 května.

Zdroje: Netflix, Firstshowing.net, Sortira Paris, Kinobox

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.